Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
česká

S vlčí hlavou v erbu
(4x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrzi v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
česká
Ukázky

S vlčí hlavou v erbu

199 Kč
Sága provaznického rodu 1. díl - 20%
(1x)
Známý autor historických románů a milovník záhad odhaluje tentokrát před čtenáři „rodinné tajemství“. Vypráví příběh svých předků, začínající na sklonku 19. století a končící v době první světové války. Pouze v elektronické podobě.
česká
Ukázky

Sága provaznického rodu 1. díl

99 Kč
79 Kč
Sága provaznického rodu 2. díl - 20%
V příběhu plném napětí, humoru, smutku a tajemné lidové magie sledujeme další dramatické osudy řemeslnické rodiny provazníků. Vychází pouze v elektronické podobě.
česká
Ukázky

Sága provaznického rodu 2. díl

99 Kč
79 Kč
Santiniho jazyk - 20%
(15x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
česká
Ukázky

Santiniho jazyk

148 Kč
118 Kč
Setkání v Opeře
(2x)
Román pro ženy.
česká
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
česká
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Štvanice
(3x)
Volné pokračování osudů Michaela Daberta, se kterým se čtenář setkal už v románu Pohled šelmy.
česká
Ukázky

Štvanice

199 Kč
Umělohmotný třípokoj - 20%
(2x)
Čtvrtý román mladé prozaičky přináší do české literatury téma palčivé a přitom výrazně kontroverzní: vyprávění zachycuje zpověď stárnoucí prostitutky, která bilancuje svůj život, vzpomíná na to, co prožila...
česká
Ukázky

Umělohmotný třípokoj

118 Kč
94 Kč
Václav Havel. Vzpomínková kniha - 20%
(2x)
Vzpomínková kniha zachycuje životní dráhu Václava Havla od dětských let až po nejvyšší ústavní funkci prezidenta republiky krátkými výstižnými texty a velkým obrazovým doprovodem.
česká
Ukázky

Václav Havel. Vzpomínková kniha

99 Kč
79 Kč
Žluté oči vedou domů - 20%
(3x)
Kniha zkoumá, nakolik je v dnešním světě, kde se tak snadno těká ze země do země, důležité mít domov a někoho, kdo dokáže člověku naslouchat.
česká
Ukázky

Žluté oči vedou domů

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>