Nejprodávanější tituly - červen 2022
medicína

Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
medicína
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Základy dětské neurologie - 11%
Dětská neurologie zažívá dynamické a současně krásné období revolučních pokroků v diagnostice i léčbě řady onemocnění, z nichž mnohá donedávna neměla známou příčinu nebo byla pokládána za neléčitelná, popřípadě pro ně platilo obojí.
medicína

Základy dětské neurologie

441 Kč
392 Kč
Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
medicína

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Aku-tejping pro ženy - 11%
Autoři spojili v této knize své dlouholeté zkušenosti a seznámí vás s aplikací i účinky aku-tejpů.
medicína

Aku-tejping pro ženy

297 Kč
264 Kč
Bolesti zad a kloubů - 11%
Kniha je určena především odborné veřejnosti zabývající se léčbou jmenovaných bolestivých stavů a podává souhrn diagnostických a léčebných přístupů používaných v léčbě bolestí zad a kloubů.
medicína

Bolesti zad a kloubů

356 Kč
316 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 11%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
medicína

Emoční poruchy v dětství a dospívání

377 Kč
335 Kč
Chirurgická propedeutika - 11%
Stejně jako v jiných medicínských oborech dochází i v chirurgii, především díky rozvoji přístrojové techniky, elektronizace a robotizace, ale i objevům nových léků, k rychlým změnám, které mnohdy radikálně mění dlouhá léta zavedené postupy.
medicína

Chirurgická propedeutika

359 Kč
319 Kč
Intenzivní medicína v praxi - 11%
Monografie přehledně podává nezbytné znalosti intenzivní medicíny. Nabízí systematický přístup ke všem jednotlivým tématům, které autoři považují za nedílné součásti komplexního vzdělání intenzivisty.
medicína

Intenzivní medicína v praxi

896 Kč
796 Kč
Keratokonus - 11%
S keratokonem, případně dalšími ektatickými onemocněními rohovky, přestože se jedná o relativně vzácné klinické jednotky, se v průběhu své praxe setká prakticky každý oftalmolog.
medicína

Keratokonus

446 Kč
396 Kč
Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy - 11%
Učebnice pro studenty SZŠ obsahuje základní informace o zdraví, nemoci, prevenci, o vyšetřovacích metodách a postupech, měření fyziologických funkcí a informace o příznacích nejčastějších onemocnění.
medicína

Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 185 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 19 > >>