Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
osobnosti a osudy

Autobiografie I - 11%
Autobiografie Marka Twaina byla poprvé publikována v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o životě, na němž Twain pracoval několik let. První svazek třídílných pamětí.
osobnosti a osudy

Autobiografie I

449 Kč
399 Kč
100 příběhů lásky a nelásky v českých dějinách - 11%
Tato kniha dejme tomu „historického bulváru“ přináší stovku příběhů partnerských vztahů známých i méně známých osobností českých dějin, počínaje Oldřichem a Boženou přes Karla IV., Jana Amose Komenského až k Oldřichu Novému či Lídě Baarové.
osobnosti a osudy

100 příběhů lásky a nelásky v českých dějinách

268 Kč
238 Kč
... a pak bylo ticho - 11%
Moravská Nová Ves patří k obcím, které v roce 2021 postihlo tornádo. Čtrnáct příběhů místních obyvatel ukazuje ale spíš než to, jak moc tornádo ničilo, lidskou sílu, odhodlání, pospolitost a touhu neštěstí překlenout a začít znovu žít.
osobnosti a osudy
Ukázky

... a pak bylo ticho

351 Kč
312 Kč
Bejvávalo na Šumavě - smutno i veselo - 11%
Krátké příběhy vypovídají o reálném životě lidí na území Šumavy. O všem, co jim osud přichystal, co museli strpět, co obětovali, ale třeba i jaké humorné příhody se jim kdy udály.
osobnosti a osudy

Bejvávalo na Šumavě - smutno i veselo

251 Kč
223 Kč
Buildings in Free Verse Architect Ladislav Lábus - 11%
Ladislav Lábus patří k nejlepším českým architektům současnosti a jeho práce již několik desetiletí získávají velký respekt i značnou oblibu nejen u odborné veřejnosti.
osobnosti a osudy

Buildings in Free Verse Architect Ladislav Lábus

891 Kč
792 Kč
Dobří vojáci padli... - 11%
(1x)
Osobní vzpomínky na válečné útrapy i poválečnou perzekuci. Z řady autentických vyprávění válečného pilota vzniklo více než dvacet let po jeho smrti pozoruhodné pásmo jeho celého životního příběhu.
osobnosti a osudy

Dobří vojáci padli...

359 Kč
319 Kč
Hitlerova komanda - 11%
Tento poutavý příběh oživuje barvitými a přesvědčivými detaily divizi Brandenburg, obecně považovanou za předchůdce dnešních speciálních jednotek, a její roli v historii druhé světové války.
osobnosti a osudy

Hitlerova komanda

269 Kč
239 Kč
Nicky & Věra - 11%
(2x)
Nová kniha Petra Síse vypráví skutečný příběh o holocaustu, který by neměl být zapomenut. Mladý Angličan Nicholas „Nicky“ Winton se v roce 1939 podílel na záchraně dětí a jejich převozu vlaky z Prahy do Londýna.
osobnosti a osudy
Ukázky

Nicky & Věra

356 Kč
316 Kč
Autobiografie II - 11%
Druhý svazek z rozsáhlých třídílných pamětí Marka Twaina, který byl poprvé publikován v roce 2010, tedy sto let po jeho smrti. Spíše než o klasickou autobiografii jde o soubor anekdot, „pomluv“ a přemítání o živote, na němž Twain pracoval několik let
osobnosti a osudy

Autobiografie II

539 Kč
479 Kč
Bruce. Životopis Bruce Springsteena. - 11%
(1x)
Definitivní biografie Bruce Springsteena.
osobnosti a osudy
Ukázky

Bruce. Životopis Bruce Springsteena.

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 190 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>