Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
zdraví a životní styl

Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

zdraví a životní styl
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
zdraví a životní styl
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Zdravá střeva - 20%
Zdravá střeva shrnují nejnovější poznatky o spojitosti mezi vašimi mikroby a vaším zdravím. Novinky z trendujícího a slibného směru lékařského výzkumu změní váš pohled na způsob, jímž se stravujete a jakým přemýšlíte o svém těle.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

239 Kč
191 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Přirozený funkční trénink - 20%
Přirozený funkční trénink představuje metodiku kondičního cvičení pro zdraví a všestrannou výkonnost, současně je také průvodcem pohybem v praktickém životě. Pomůže vám zacházet s vlastním tělem zdravěji při každodenních činnostech, v práci nebo ve sportu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přirozený funkční trénink

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>