Nejprodávanější tituly - červenec 2022
světová

Strážce z Vysočiny - 11%
(1x)
Romantický historicko-společenský román z prostředí skotské Vysočiny.
světová

Strážce z Vysočiny

314 Kč
279 Kč
Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě - 6%
(1x)
Je možné znovu obnovit původní ničím nezastřené nadšení ze života, které nám kdysi bylo tak přirozené a vlastní? Dokážeme přestat být lhostejní a necitliví? Můžeme v sobě, vy i já, milí čtenáři, probudit naše vnitřní kotě?
světová

Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě

246 Kč
231 Kč
První osoba jednotného čísla - 11%
(7x)
Od japonského vydání posledního románu Komturova smrt uběhly už více než čtyři roky. Haruki Murakami nyní přichází s novou sbírkou povídek, kterou identifikuje už názvem: První osoba jednotného čísla.
světová

První osoba jednotného čísla

269 Kč
239 Kč
Stejná jako ona - 11%
Adrian Rizzová je bývalou dětskou hvězdou videí o fitness, jimiž se proslavila její matka. O deset let později se konečně podaří i jí prosadit se s vlastní sérií. V pozadí ale číhá hrozba.
světová

Stejná jako ona

350 Kč
311 Kč
Tím to nekončí - 20%
Tessa milovala svou práci hlavně proto, že milovala svého šéfa. Nikdy se jí ale nepodařilo, aby ji Noah Graystone viděl jako ženu – vnímal ji za každých okolností jen a pouze jako svou loajální asistentku.
světová
Ukázky

Tím to nekončí

69 Kč
55 Kč
Oheň proti ohni - 20%
Kate Hewittová: Oheň proti ohni „Takhle mě nelíbej, když… Vůbec mě nelíbej!“ Ve skutečnosti ovšem Liza toužila po tom, aby ji Fausto líbal tak, že zapomene, kdo je ona… a kdo je on!
světová
Ukázky

Oheň proti ohni

69 Kč
55 Kč
Touze neporučíš! - 20%
Vlastně to, aby se to stalo, nechtěli ani jeden… Sebastianovo srdce stále ještě patřilo zesnulé manželce a Ruby… Ruby se zklamala tak moc, že se rozhodla žít bez vztahu… Jenže tady byla ta touha.
světová
Ukázky

Touze neporučíš!

69 Kč
55 Kč
Amerikána - 11%
(6x)
Silný příběh o lásce, rasových otázkách a identitě.
světová
Ukázky

Amerikána

314 Kč
279 Kč
Pláž v noci - 11%
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
světová
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
158 Kč
Nebezpečná metoda - 11%
Kniha popisuje začátky nového vědního oboru - psychoanalýzy. Poprvé odkrývá příběh osudové rivality mezi Carlem G. Jungem a Sigmundem Freudem a jejich rozchodu, ve kterém svou roli sehrála žena - Sabina Spierlreinová.
světová
Ukázky

Nebezpečná metoda

357 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>