Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2022

Hadrový panák
(5x)
Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele.

Hadrový panák

314 Kč
Jak přejít řeku
Znepokojivá audiokniha podle textu Václava Cílka o naší společnosti, planetě, klimatu, ale i o výtvarném umění a nezbytnosti tvorby.

Jak přejít řeku

359 Kč
Jestli vůbec někdy
Osm povídek současných českých autorů se vrací do doby, kdy často zbývalo jen doufat – před rok 1989…

Jestli vůbec někdy

224 Kč
Karel IV.
Zaposlouchejte se do úžasného příběhu z doby Karla IV. Jitka Ježková čte Bářino první dobrodružství v minulosti, kde se spolu s výrostkem Karlem zapletou do únosu s velmi překvapivým rozuzlením.

Karel IV.

224 Kč
Kočka vs. pes

Psi a kočky se odjakživa nesnáší. A basta! Teda dokud nejde o život... Oskar je rozjařené štěně a zapálený psí skaut. Díky své rodině dobře ví, že nafoukané kočky se nehodí k ničemu jinému než k nahánění na stromy. ..

Kočka vs. pes

305 Kč
Kouzelné tkaničky
Napínavé příběhy malého Káji, kterého každý uzel na kouzelných tkaničkách odnese za jiným dobrodružstvím, a možná i za skutečným kamarádem.
Ukázky

Kouzelné tkaničky

314 Kč
La Fontainovy bajky
Nejznámější příběhy francouzské literatury ani po 360 letech neztrácejí na aktuálnosti a stále baví děti po celém světě.

La Fontainovy bajky

224 Kč
Labutí dům
(3x)
Půvabná pohádka s dětskými hrdiny, kteří vás vtáhnou do magického světa módních salonů, biografů, kaváren a divadel prvorepublikové Prahy.

Labutí dům

314 Kč
Made in Norway
Napínavý seriál o možné odvrácené tváři zbraní vyráběných pod heslem mezinárodního míru a bezpečí.

Made in Norway

314 Kč
Minutové pohádky a příběhy - 19%

Minutové pohádky lze poslouchat vždy a všude! Krátké pohádky a příběhy, jejichž délka udrží zájem všech malých posluchačů. Od jedné do šesti minut trvají všechny snímky na tomto albu a mohou dětem zpříjmnit chvíle nejen před spaním .

Minutové pohádky a příběhy

267 Kč
216 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 163 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>