Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Železná rukavice
(1x)
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?
Ukázky

Železná rukavice

199 Kč
Až na ten konec dobrý - 20%
(3x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

Ukázky

Až na ten konec dobrý

299 Kč
239 Kč
Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Malostranský ďábel - 20%

Dvojportrét jedné z nejrozporuplnějších osobností české minulosti. Malostranský ďábel, Malostranský vrah či Ďáblův přítel… Tak nazýval poválečný tisk Jiřího Arvéda Smíchovského – dvojnásobného doktora, uznávaného hermetika, polyglota s fotografickou pamětí.

Ukázky

Malostranský ďábel

279 Kč
223 Kč
Ve službách zla - 20%
(2x)
Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů
Ukázky

Ve službách zla

349 Kč
279 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Historky z Rozmaru - 20%
(1x)
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
Ukázky

Historky z Rozmaru

198 Kč
158 Kč
Loterie a jiné povídky - 20%
(2x)
Sbírka pětadvaceti naturalistických povídek o světě plném děsivých děr. Jak si povšimla Donna Tarttová, přední americká spisovatelka současnosti, titulní povídka je také hororová, ale v těch ostatních je hrozba více skrytá a ne zcela jednoznačná.
Ukázky

Loterie a jiné povídky

248 Kč
198 Kč
O času a vodě - 20%
(1x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

Ukázky

O času a vodě

298 Kč
238 Kč
Tiché vody - 20%
(1x)
Okamžiky. Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků.
Ukázky

Tiché vody

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>