Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Novinářem v Číně
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
Sedm zákonů
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
Smrtící bílá
(9x)

Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové „Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.

Ukázky

Smrtící bílá

389 Kč
Iluze
(5x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.
Ukázky

Iluze

424 Kč
Lidstvo

Na přesvědčení, že člověk je od přirozenosti sobecký a nedůvěryhodný, se vzácně shodnou všichni, zastánci levice i pravice, psychologové i ekonomové, myslitelé dnešní i ti dávno mrtví.

Ukázky

Lidstvo

398 Kč
Paví hody
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
Ukázky

Paví hody

319 Kč
Promlčení
(2x)
První případ úspěšné krimi série s Tomášem Volfem od oceňovaného autora detektivek Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic.
Ukázky

Promlčení

249 Kč
Setkání s Rámou
(3x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

Ukázky

Setkání s Rámou

268 Kč
V noci je každá krev černá
(7x)
Alfa Ndiaye a Mademba Diop jsou jedni z mnoha senegalských střelců bojujících pod francouzskou vlajkou v zákopech první světové války. Jsou nejlepší přátelé, znají se od dětství, vyrůstali spolu.
Ukázky

V noci je každá krev černá

198 Kč
Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...
Ukázky

Za italským snem

239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>