Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Mycelium II:  Led pod kůží
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
Lov
(2x)

Existuje temnota, kterou nerozjasní ani slunce. Sedmý případ kriminalisty Servaze. Jasná záře úplňku osvětluje hranici lesa, ze kterého se vynoří vyděšený jelen. Není to ale obyčejné zvíře… jeho oči jsou lidské. Kriminalistu Martina Servaze přivolají na místo nehody, kde auto srazilo nahého muže s jelení hlavou.

Ukázky

Lov

389 Kč
Panenka
(2x)
Když matka s dcerou najdou v moři starou panenku, netuší, že se samy chytily do vražedné sítě.
Ukázky

Panenka

382 Kč
Tajemství letní noci
(3x)
Čtyři mladé dámy se vypravily do Londýna, kde hodlají využít svého půvabu a šarmu k nalezení manžela. Jedna z nich, Annabella Peytonová, má ale úkol ještě těžší než její přítelkyně.
Ukázky

Tajemství letní noci

279 Kč
Pierot, Na krev
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan.Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne.
Ukázky

Spasitel

349 Kč
Žítkovské bohyně
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Kdo seje vítr
(1x)
Sebastian Bergman a jeho kolegové z kriminálky jsou zpátky na scéně!
Ukázky

Kdo seje vítr

329 Kč
Pán hor
(1x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.
Ukázky

Pán hor

279 Kč
Přitažlivost planety Krypton
(2x)
Všichni se občas toužíme vrátit na Krypton, kde budeme vítáni takoví, jací opravdu jsme… Všichni občas doufáme, že máme pod tričkem Supermanův oblek.
Ukázky

Přitažlivost planety Krypton

319 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>