Nejprodávanější tituly - srpen 2022
křesťanství

Umíme se modlit? - 11%
Modlitba je rozhovor duše s Bohem. Ale je také účast na "rozhovoru", který od věčnosti vedou tři božské Osoby mezi sebou. Tedy i naše modlitba se obrací k Bohu Otci skrze Syna v Duchu Svatém. Je to náš výstup, který odpovídá sestupu milosti.
křesťanství

Umíme se modlit?

36 Kč
32 Kč
Bdělost - 11%
(4x)
Probouzet lidi a odhalovat jim pravdu o jejich vlastní velikosti – to je cíl, který si Anthony de Mello kladl při své práci s lidmi, a tedy i cíl této knihy, která jeho práci s lidmi zpětně zachycuje.
křesťanství

Bdělost

268 Kč
238 Kč
Ikonostas - 20%
(1x)
Výbor z díla jedné z nejvýznamnějších osobností Ruské pravoslávné církve 20. století.
křesťanství
Ukázky

Ikonostas

120 Kč
96 Kč
Otčenáš - 11%
Modlitba je něco víc než jenom nástroj a ventil zbožného sebeporozumění. Obnovuje se v ní samotný střed života víry, v modlitbě člověk přesahuje sebe sama, napřahuje se po tom, co ho zachraňuje, sahá po novém počátku.
křesťanství

Otčenáš

216 Kč
192 Kč
Robert Olomoucký: Výklad Písně písní - 6%
Publikace přináší kritickou edici dosud nevydaného Výkladu Písně písní (Compilatio super Cantica canticorum) Roberta Olomouckého.
křesťanství

Robert Olomoucký: Výklad Písně písní

149 Kč
140 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
křesťanství

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Ginza - Gnostická bible nazarejců II. - 11%
(2x)
Nazarejská Ginza reprezentuje myšlení původního liturgického období lidských dějin.
křesťanství

Ginza - Gnostická bible nazarejců II.

441 Kč
392 Kč
Kouzelný kalendář - 6%
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
křesťanství

Kouzelný kalendář

297 Kč
279 Kč
Největší hereze - 6%
Kniha je věnována problematice počátků, rozvoje a doktrinální podoby katarské herze. Autorem v ní detailním způsobem sleduje konstruování obrazu katara jako dualistického heretika inkvizitory 13. století.
křesťanství

Největší hereze

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 92 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>