Nejprodávanější e-knihy - září 2022
cizojazyčná

Černý korál - 20%
(1x)
Když začne floridská policejní potápěčka rozplétat dávno odložený případ, netuší, že tím vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha… Sloan McPhersonová, vyšetřovatelka z Programu podvodního pátrání, objeví na dně kalného floridského jezírka starou dodávku.
cizojazyčná
Ukázky

Černý korál

279 Kč
223 Kč
Saturnin - 20%
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
cizojazyčná
Ukázky

Saturnin

200 Kč
160 Kč
A colleague from the middle of nowhere - 20%
A young woman abandoned her husband in Cuba. She returned with a big trauma that she has to cope with. She has to take great pains to do so.
cizojazyčná
Ukázky

A colleague from the middle of nowhere

49 Kč
39 Kč
Tři nesplnitelné úkoly - 20%
Princezna Mim vyrůstala obklopena tajemstvími. V den, kdy se narodila, její matka zemřela a na rodinu byla uvalena kletba. Kolem zámku byly postaveny vysoké hradby, za které nesměla ani nahlédnout.
cizojazyčná
Ukázky

Tři nesplnitelné úkoly

209 Kč
167 Kč
Vendulka - 20%
(4x)
Když známý československý fotograf Jan Lukas zmáčkl spoušť svého aparátu, mělo Vendulce Voglové zbývat několik měsíců života. Fotografie, která později udělala z dvanáctiletého děvčete symbol holokaustu, přitom nemusela vůbec vzniknout.
cizojazyčná
Ukázky

Vendulka

220 Kč
176 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
cizojazyčná
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ) - 20%
Příběh o setkání letce, jehož letadlo havarovalo v africké poušti, a malého chlapce z daleké planety je vhodný pro čtenáře všech generací. Pobízí nás k přemýšlení nad otázkami dobra a zla a hledání podstaty přátelství, opravdové krásy a odpovědnosti za ty, které máme rádi.
cizojazyčná
Ukázky

Malý princ A1/A2 (AJ-ČJ)

179 Kč
143 Kč
Čchő Sunghui a An Songhui v Československu - 20%
Čchö Sunghui (v japonské výslovnosti Sai Šóki) je nejslavnější korejská tanečnice japonské koloniální éry, která zaujala svými performancemi takřka celý svět.
cizojazyčná
Ukázky

Čchő Sunghui a An Songhui v Československu

190 Kč
152 Kč
Diamantová sekera B1/B2 - 20%

Známé pohádky upravené pro výuku! Publikace přináší výběr nejkrásnějších pohádek z knihy Jaroslava Tichého, které jsou zpracovány zrcadlově v anglicko-české podobě. Text ve zjednodušené angličtině je upravený pro středně pokročilé studenty (B1–B2 podle SERR pro jazyky).

cizojazyčná
Ukázky

Diamantová sekera B1/B2

199 Kč
159 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
cizojazyčná
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>