Nejprodávanější tituly - září 2022

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(10x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.
Ukázky

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

314 Kč
Dech
(2x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
Ukázky

Dech

359 Kč
Operace Banány
(2x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

Operace Banány

448 Kč
Únos jménem lásky
Byla vdaná za nejúchvatnějšího muže na světě – muže, kterého zbožňovala, a který zbožňoval ji… Nebo si to Juliet aspoň myslela. Ralph byl vše, o čem mohla snít. Jenže stačilo pár dnů po svatbě, a začal se měnit.
Ukázky

Únos jménem lásky

69 Kč
Královo přání
Hodně se změnilo… Angelique už není „holka od koní“… A Valentine je král! Hodně věcí bylo jinak, jedna věc ale zůstala stejná – přitažlivost mezi nimi. A Valentine si uvědomuje, jak moc toho své první milence a jediné lásce dluží.
Ukázky

Královo přání

69 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Nepříliš šťastná rodina
(6x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří z

Nepříliš šťastná rodina

359 Kč
Prašina: Křídový panáček #4
(1x)
Vaškův strýc a Cihlářová pod tlakem veřejnosti chystají léčku. Na Prašině se schyluje k něčemu strašnému a zdá se, že Vašek je tím jediným, kdo tomu může zabránit. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy.
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #4

89 Kč
Sebrané spisy V. - „Bel“letrie
Předkládaný svazek „Bel“letrie je nejrozsáhlejším svazkem Klímových Sebraných spisů. Obsahuje všechny Klímovy prozaické práce s výjimkou Velkého románu.

Sebrané spisy V. - „Bel“letrie

628 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>