Nejprodávanější tituly - září 2022
beletrie

Deník malé blondýnky
(3x)

Volné pokračování prvního úspěšného Deníku malé blondýnky - O prázdninách.

Tentokrát se čtenář setká s hlavní hrdinkou a jejími kamarádkami ve škole. Šárka se vtipnou formou svěřuje deníčku se svými pocity třináctileté dívky. Žije s maminkou a jejím sou

beletrie

Deník malé blondýnky

44 Kč
Kalíšek na kostky
(2x)
Kniha básní v próze Maxe Jacoba je základním básnickým dílem francouzské literatury 20. století. Vynikající básník a přítel avantgardních umělců, do svazku shrnul 170 básní v próze, v nichž na sebe naráží ryzí lyrismus, slovní ekvilibristika a a humor.
beletrie

Kalíšek na kostky

249 Kč
Skutečná událost
(6x)
Hlavní postavy nového románu jsou tři kamarádi. Jeden z nich – vypravěč – se ocitá v Oslu těsně po tragické střelbě na ostrově. Na cestu si bere jako četbu do letadla knihu o německé teroristické skupině RAF. Z tíživé atmosféry se vrací zpátky do Prahy....
beletrie
Ukázky

Skutečná událost

219 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
beletrie
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
V lesích
(10x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství. Brožované vydání.
beletrie

V lesích

381 Kč
Zasvěcení
(3x)
V hloubi lidské duše se skrývá největší tajemství vesmíru… Nejslavnější mystické dílo nové doby. Nejobsáhlejší reinkarnační zpráva, jaká kdy byla sepsána.
beletrie

Zasvěcení

339 Kč
Žena v kleci - 25%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
beletrie

Žena v kleci

239 Kč
179 Kč
Věra Nováková – monografie
Dílo Věry Novákové (narozena 1928 v Praze) patří k nejosobitějším projevům realismu v českém umění druhé poloviny dvacátého století.
beletrie

Věra Nováková – monografie

678 Kč
Slepnoucí Apollon, kastrovaný Dionysos
(2x)
Esej sleduje proměny tradičního chápání kultury v moderní době. Popis jednotlivých projektů "moderní" kultury - od Matthewa Arnolda k F. R. Leavisovi, Marshallu McLuhanovi, Jeanu Baudrillardovi, Georgi Steinerovi a Zygmuntu Baumanovi.
beletrie

Slepnoucí Apollon, kastrovaný Dionysos

197 Kč
Město vidím...
Praha představ, obrazů a tajemných historických příběhů. Praha středověkých zákoutí, židovské mystiky a oken vybízejících k nahlédnutí...
beletrie

Město vidím...

54 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>