Nejprodávanější tituly v roce 2022
ostatní

Superchameleon
O Ivě Bittové, její multižánrovosti či talentu. Její hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a hudebních nástrojů vytváří inspirující melodie, její hudbu prostě zažíváte až do morku kostí.
ostatní

Superchameleon

449 Kč
Impossible Broadcasting
TGU produkují originální a velmi proměnlivou world music, kterou míchají se současně znějící taneční hudbou. Toto nejlepší album TGU je nemožné vysvětlovat, analyzovat, předvídat, zapomenout.
ostatní

Impossible Broadcasting

359 Kč
Já písnička od A do Z
100 populárních písniček seřazených abecedně. Zpěvník je doplněn základními kytarovými akordy. Album Já písnička nazpíval sbor Bambini di Praga.
ostatní
Ukázky

Já písnička od A do Z

311 Kč
Punky Dumky
(1x)
V muzice Benedikty se setkává rock s jazzem a funky s folklórem, pozorný posluchač pozná vlivů mnohem více. Ty se však slévají v jeden originální kompaktní celek. Fakt, že se Benedikta inspiruje především slovanským folklórem, často vyplave na povrch jen skrze ústřední melodii, jindy to posluchač zaregistruje pouze díky dialektu textů.
ostatní

Punky Dumky

269 Kč
The Party
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.
ostatní

The Party

179 Kč
Atentát na kulturu
AKTUAL Milana Knížáka byl v 60. letech otevřenou uměleckou skupinou pro realizaci happeningů a akčního umění, které zahrnovalo kromě výtvarna i hudbu.
ostatní

Atentát na kulturu

224 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
ostatní

Při mně stůj

269 Kč
Sweet & Sour
Albu dominuje rytmicky přesná kytara a křišťálově čistý vokál zpěvačky, která suverénně frázuje bezchybnou angličtinou a umně pracuje s dynamikou svého jedinečného hlasu. Sestava výborných muzikantů a okouzlující Katka García. 11 skladeb irské hudby vás příjemně a pozitivně naladí.
ostatní

Sweet & Sour

224 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
ostatní

Hodovnice

224 Kč
The Best Of Elvis Presley
Výběr toho nejlepšího od Elvise Presleyho v kompletu tří CD.
ostatní

The Best Of Elvis Presley

224 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 217 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>