Nejprodávanější tituly v roce 2022
všeobecné a ostatní

Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+ - 11%
Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a léčbu různých potíží i onemocnění souvisejících s nástupem seniorského věku žen i mužů.
všeobecné a ostatní

Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+

359 Kč
319 Kč
Biologie víry - 2. aktualizované a rozšířené vydání - 11%
(1x)
Autor v knize Biologie víry odhaluje tajemství, ke kterému vědci dospěli teprve nedávno, a sice že můžeme změnit svou biologii – tedy naše tělo i mysl – díky svému uvědomělému chování a myšlenkám.
všeobecné a ostatní

Biologie víry - 2. aktualizované a rozšířené vydání

359 Kč
319 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Plodnost - 11%
Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Plodnost

422 Kč
375 Kč
Konec stárnutí - 11%
(3x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
všeobecné a ostatní

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Lali cvičí jógu - 11%
Originální básničky doplněné zábavnými ilustracemi pro první setkání malých dětí s jógou.
všeobecné a ostatní

Lali cvičí jógu

269 Kč
239 Kč
Nemocná Amerika - 11%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
všeobecné a ostatní

Nemocná Amerika

215 Kč
191 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
všeobecné a ostatní

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Světem bylin s Romanem Pavelou 3 - 11%
Třetí díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou čtenáře podrobně seznamuje s další řadou užitečných, často i napohled krásných rostlin, které nabízí naše štědrá příroda.
všeobecné a ostatní

Světem bylin s Romanem Pavelou 3

359 Kč
319 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 11%
(2x)
Autoři (lékař i nutriční sestra) jsou pracovníci IKEMu. Dietní kuchařka je určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, u ulcerosní kolitidy a Crohnovy nemoci, po resekci střev a z počátku zavedení vývodu z tenkého i tlustého střeva (nejčastěji jeden měsíc, neurčí-li lékař jinak).
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

206 Kč
183 Kč
Tinnitus řešení existuje! - 11%
(1x)
Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace.
všeobecné a ostatní

Tinnitus řešení existuje!

314 Kč
279 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 11%
(2x)
Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

449 Kč
399 Kč
Kniha o medicíně - 11%
Připojte se k autorovi C. A. Pickoverovi a prozkoumejte s ním 250 nejzajímavějších milníků ve vývoji medicíny za posledních 12 000 let.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kniha o medicíně

629 Kč
559 Kč
Světem bylin s Romanem Pavelou 2 - 11%
Druhý díl z nové oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou nabízí čtenářům podrobné seznámení s další řadou užitečných, často i napohled krásných rostlin, které nám nabízí naše štědrá příroda. Tentokrát je jejich výběr...
všeobecné a ostatní

Světem bylin s Romanem Pavelou 2

359 Kč
319 Kč
Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů - 75%
Diane Steinová (nakladatelství Volvox Globator vyda-o v roce 2004 jejího Průvodce reiki a v roce 2013 Léčivé rostliny A–Z) zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi z různých léčitelských metod.
všeobecné a ostatní

Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů

179 Kč
44 Kč
Zdravá střeva - 11%
(1x)
V knize Zdravá střeva nám autoři taky nabízejí své jídelníčky a recepty, zaměřují se na fermentovanou stravu, probiotika a prebiotika i další změny stravovacích návyků a životního stylu, kteří posilují zdraví mikrobioty.
všeobecné a ostatní

Zdravá střeva

332 Kč
295 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
všeobecné a ostatní

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
všeobecné a ostatní

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Metabolický motor - 11%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
všeobecné a ostatní

Metabolický motor

449 Kč
399 Kč
Krabičky do práce - 11%
(1x)
Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krabičky do práce

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 694 položek
<< < 1 2 3 4 .. 35 > >>