Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2022

Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

Ukázky

Noční brána

399 Kč
Trujkunt I.- Čtverka
(10x)

Major Saran, elitní vyšetřovatel ostravské mordparty se léčí z kocoviny, zlomeného srdce, a k tomu všemu dokáže přijít na kloub sérii vražd.

Třetí díl detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země.

Ukázky

Trujkunt I.- Čtverka

199 Kč
Poslední aristokratka
(31x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
Ukázky

Poslední aristokratka

249 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
Umění být zdráv
(5x)
Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí?
Ukázky

Umění být zdráv

299 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
Ukázky

Hobit

299 Kč
Novinářem v Číně
(7x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal. V následujících letech zde však připravil stovky reportáží a zažil řadu silných příběhů. Jak v nejlidnatější zemi světa žijí běžní lidé?
Ukázky

Novinářem v Číně

399 Kč
Jak si lidé hrají
(2x)
Audiokniha umožňuje porozumět, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí.
Ukázky

Jak si lidé hrají

195 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.
Ukázky

Cesta pravého muže

289 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>