Nejprodávanější tituly v roce 2022

Těžký prachy

Tři roky rozvážel Jan Novák v Chicagu prachy. Byly těžké: pět set dolarů ve čtvrťácích vážilo třináct kilo. Dobrodružství na pomezí žánrů, dílem autobiografii, dílem reportáž, dílem poezii, dílem dokument.

Ukázky

Těžký prachy

439 Kč
Slovenské století
(2x)
Kniha sleduje vývojový oblouk, jaký slovenská společnost opsala v letech 1918–1998, a dochází k závěru, že Slováci svůj historický čas nepromarnili. Slovenské století je knihou i o společných česko-slovenských dějinách.

Slovenské století

359 Kč
Miliónový jeep
(2x)

Protagonista knihy je – podle zvolené autostylizace – představován postupně jako básník, dělnický vůdce, bankéř, milionář, Američan, mystik, filantrop či pyroman; ať už však na sebe bere jakoukoli roli, zůstává outsiderem.

Ukázky

Miliónový jeep

403 Kč
Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
Miss exitus
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
Nalezení
(4x)
Minulost se vrací bez varování. Pátý případ Tomáše Volfa. V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky.
Ukázky

Nalezení

314 Kč
Historky z Rozmaru
Další výprava do světa Řek Londýna, tentokrát ve sbírce povídek!
Ukázky

Historky z Rozmaru

259 Kč
Hájovna
(7x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.

Hájovna

251 Kč
Nad propastí

Pokud vše půjde dobře, historie lidstva se ocitá teprve na svém počátku. Náš druh přežije miliardy let, což je dost času na to, aby skoncoval s nemocemi, chudobou a nespravedlností a rozkvetl do podoby, kterou si dnes ještě neumíme představit.

Ukázky

Nad propastí

529 Kč
Láska v temné ulici
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
Ukázky

Listopád

359 Kč
Nevědění
(11x)
Nevědění, předposlední román Milana Kundery napsaný francouzsky, vychází poprvé v českém překladu Anny Kareninové.
Ukázky

Nevědění

297 Kč
Nečekané přiznání
(4x)
Jedno přiznání a případ je uzavřen. Ale co když to bylo všechno jinak?

Nečekané přiznání

404 Kč
Opona
(5x)
Román Opona je existenciální dystopií s prvky mysteriózního thrilleru.
Ukázky

Opona

341 Kč
A odkud bych asi tak byl?
(3x)

Rusko očima českého zahraničního reportéra.

Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie.

A odkud bych asi tak byl?

359 Kč
Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Hrad ve Skotsku
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!

Hrad ve Skotsku

359 Kč
Železná rukavice
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?

Železná rukavice

305 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>