Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Neber to jídlo tak vážně - 20%
Kniha o zdravém životním stylu trošku jinak, která nemá ambice naučit čtenáře jíst super zdravě - spíše chce vnuknout myšlenku, jak začít jíst normálně. Celá kniha se nese v odlehčeném pohledu na jídlo a zdravý životní styl, v duchu názoru, že k životu je důležité mít nejen zdravé tělo, ale i zdravý rozum.
kuchařky
Ukázky

Neber to jídlo tak vážně

209 Kč
167 Kč
Retrojídlo - 20%
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je připomenout všechny!
kuchařky
Ukázky

Retrojídlo

299 Kč
239 Kč
Domácí sýry - 20%

Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby!  Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy.

kuchařky
Ukázky

Domácí sýry

209 Kč
167 Kč
Fit s Marcelou - 20%

Racionální jídelníček pro každého - nepřejí se a můžete jíst skoro všechno K ladným křivkám je potřeba se projíst. A o tom je tahle knížka. Zbavte se strachu z jídla, naučte se dobře a kvalitně stravovat tak, abyste získali potřebnou energii. K tomu přidejte dobrý pocit ze sebe sama.

kuchařky
Ukázky

Fit s Marcelou

249 Kč
199 Kč
Polévky ze Svatojánu - 20%
(1x)

Zeleninové polévky od Kuchařky ze Svatojánu Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo a cítit se sytí, plní energie a vitality.

kuchařky
Ukázky

Polévky ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Sladké - 20%
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...
kuchařky
Ukázky

Sladké

349 Kč
279 Kč
Sushi - Od začátečníka k mistrovi - 20%
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt.
kuchařky
Ukázky

Sushi - Od začátečníka k mistrovi

209 Kč
167 Kč
Radčina kuchařka bez lepku 2 - 20%
Radka Vrzalová přináší vynikající bezlepkové i bezmléčné recepty. Již se trochu orientujete na „bezlepkovém trhu“, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili?
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku 2

288 Kč
230 Kč
Četnická kuchařka - 20%

Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách?

kuchařky
Ukázky

Četnická kuchařka

119 Kč
95 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - 20%
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
60 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 20%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku

424 Kč
339 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
kuchařky
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa - 20%
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
170 Kč
Vánoční kuchařka - 20%
Tato jedinečná kuchařka nabízí mnoho desítek tradičních i nevšedních receptů, jak si obohatit vánoční pohodu výborným kulinářským zážitkem.
kuchařky
Ukázky

Vánoční kuchařka

119 Kč
95 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Gurmánské jednohubky - 20%
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob.
kuchařky
Ukázky

Gurmánské jednohubky

254 Kč
203 Kč
Výroba vína u malovinařů - 20%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy.
kuchařky
Ukázky

Výroba vína u malovinařů

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 147 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>