Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
kuchařky
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
Kuchařka pro děti - 20%
Nešahej na ten nůž, nezapínej to, dávej bacha… Tyhle hlášky v kuchyni slýchá skoro každé dítě. Přitom je to taková škoda! Děti si totiž s vařením dokážou poradit líp, než si myslíme.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka pro děti

184 Kč
147 Kč
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec - 20%
(1x)

Lahodná nálož receptů pro pomalý hrnec od oblíbené food blogerky. Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy. Inspirujte se pomalými recepty populární blogerky Barbory Charvátové, známé jako Máma v kuchyni.

kuchařky
Ukázky

Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec

299 Kč
239 Kč
Mámin kastrůlek - 20%
Vegetariánská kuchařka zejména pro běžné masožravé smrtelníky, kteří si umí hravě poradit s přípravou masitých jídel, zato u těch bezmasých (zatím) netuší, jak je uvařit chutně, pestře a výživově plnohodnotně.
kuchařky
Ukázky

Mámin kastrůlek

329 Kč
263 Kč
Pečení Jenda báseň - 20%
Oslaďte si život dobrotami nejoblíbenějšího účastníka show Peče celá země, kterému nikdo neřekne jinak než Jenda! Kuchařka plná svěžího pečení, v níž najdete recepty různých náročností složené však především z jednoduchých a snadno dostupných surovin!
kuchařky
Ukázky

Pečení Jenda báseň

349 Kč
279 Kč
Šumavská kuchařka - 20%
Poznejte všechny krásy Šumavy – NA TALÍŘI!
kuchařky
Ukázky

Šumavská kuchařka

339 Kč
271 Kč
Vyváženě - 20%
(2x)
Kuchařka Vyváženě je plná receptů sestavených tak, aby zajistily vyvážený příjem jednotlivých živin. Tipy na snídaně, obědy, svačiny i večeře pečlivě připravily nutriční terapeutky z poradny Ne hladu. Na své si v knize přijdou milovníci masa, ale i vegetariáni či vegani, na inspiraci se mohou těšit i jedinci s intolerancí laktózy či lepku.
kuchařky
Ukázky

Vyváženě

439 Kč
351 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky - 20%

Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.

kuchařky
Ukázky

Fermentujeme se Superkvašáky

269 Kč
215 Kč
Fit s Marcelou 2 - 20%

Spousta dalších receptů pro zdraví a linii První a druhý díl kuchařky Fit s Marcelou dělí dva roky a jeden porod. Autorka Marcela Hrbáčková pro vás opět nachystala recepty, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale také zdraví.

kuchařky
Ukázky

Fit s Marcelou 2

249 Kč
199 Kč
Jíme zdravě – Velikonoční speciál - 20%
Přivítejte jaro v kuchyni s naším velikonočním speciálem. Nový magazín obsahuje 33 nápaditých receptů a také spoustu tipů, jak si užít velikonoční dobroty ve zdravějším kabátku.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě – Velikonoční speciál

99 Kč
79 Kč
Pivař a blondýna - 20%
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky
Ukázky

Pivař a blondýna

219 Kč
175 Kč
Posvátná a léčivá bylinná piva - 20%
Kniha přináší staré recepty na podávání bylin – fermentovaných do podoby piva. Většina z nich pochází ze středověké Anglie.
kuchařky
Ukázky

Posvátná a léčivá bylinná piva

329 Kč
263 Kč
S chutí - 20%

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého. Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot.

kuchařky
Ukázky

S chutí

389 Kč
311 Kč
Do ruky - 20%

Vemte to pořádně do ruky! 50 receptů, na které prostírání nepotřebujete. Připravte se na padesátku vymazlených receptů, které vám ukážou, že street food se nerovná olejem nasáklý langoš. I na ulici se dá jíst na úrovni! Stačí k tomu špetka experimentu, kvalitní ingredience a hlavně chuť se do toho beze strachu zakousnout.

kuchařky
Ukázky

Do ruky

249 Kč
199 Kč
Domácí levandulová kuchařka - 20%
Sbírka kuchyňských levandulových receptů pokrývá široké spektrum pokrmů - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi..
kuchařky
Ukázky

Domácí levandulová kuchařka

199 Kč
159 Kč
Gastrosexuál - 20%

Recepty, které muže baví Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou gastrosexuálové.

kuchařky
Ukázky

Gastrosexuál

209 Kč
167 Kč
Mamachef: radost v kuchyni - 20%

Recepty, které chutnají i vypadají skvěle. Od autorky 3. nejlepšího food blogu roku 2019. Hledáte pestré, originální a do detailu promyšlené recepty? Martina Hladjuk alias Mamachef přichází s výběrem svých nejlepších jídel, a navíc vám poradí, jak pokrmy efektně servírovat.

kuchařky
Ukázky

Mamachef: radost v kuchyni

279 Kč
223 Kč
Rok ve Svatojánu - 20%
(1x)
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice.
kuchařky
Ukázky

Rok ve Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Vajíčková kuchařka - 20%
80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů.
kuchařky
Ukázky

Vajíčková kuchařka

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 147 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>