Nejprodávanější e-knihy v roce 2022
kuchařky

Tak chutná hygge - 20%

Připravte si večeři ve stylu hygge Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí.

kuchařky
Ukázky

Tak chutná hygge

249 Kč
199 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
kuchařky
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - 20%
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
97 Kč
Sportovní výživa pro vegetariány a vegany - 20%
Každý sportovec potřebuje dostatek energie pro svůj výkon. Zkušená výživová specialistka poradí všem sportujícím vegetariánům a veganům jak zajistit potřebný přísun základních živin a jak se správně stravovat před i po výkonu.
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa pro vegetariány a vegany

169 Kč
135 Kč
1001 receptur cocktailů
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
kuchařky
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 20%
Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a umělců.
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

298 Kč
238 Kč
Vše o uzení - 20%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
kuchařky
Ukázky

Vše o uzení

169 Kč
135 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
kuchařky
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Mexická kuchyně podle starých receptů - 20%
Tato mexická kuchařka nabízí sesbírané prastaré i “novější“ 116 let staré recepty.
kuchařky
Ukázky

Mexická kuchyně podle starých receptů

110 Kč
88 Kč
Sapíkův svět - 20%
Jméno Jaroslav Sapík netřeba gastronomické veřejnosti představovat. Legenda české kuchařiny. Majitel rodinné restaurace a potomek slavného rodu, jehož gastro kořeny sahají až do 17. století.
kuchařky
Ukázky

Sapíkův svět

269 Kč
215 Kč
Vše sváteční - 20%
(1x)
Tradiční české cukroví v neodolatelném moderním provedení. Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vznikne přímo cukrářská pohádka.
kuchařky
Ukázky

Vše sváteční

349 Kč
279 Kč
Markéta v troubě - 20%
Foodblogerka Markéta Chovancová připravuje v troubě i na plotně lahodné pokrmy od jara do zimy. Chcete nahlédnout do její kuchyně a získat tipy do své kulinářské praxe? Pak je tu pro vás Markétina sezónní kuchařka členěná podle ročních období.
kuchařky
Ukázky

Markéta v troubě

209 Kč
167 Kč
Božská kuchařka - 20%
Chcete dobře vařit a jíst, ale nemáte čas či chuť trávit hodiny u sporáku? Autorka blogu Bohyně kuchyně také ne. Má tři děti, práci, vlastní záliby a koníčky, ale nechce sebe ani rodinu šidit na jídle.
kuchařky
Ukázky

Božská kuchařka

249 Kč
199 Kč
Grilování - 20%
Není grilování jako grilování. V každé zemi se používají při grilování jiné ingredience. O tom vás přesvědčí tato kniha, která vás seznámí nejen s jednoduchými a chutnými recepty na gril...
kuchařky
Ukázky

Grilování

79 Kč
63 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 20%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Jíme zdravě ze spíže

199 Kč
159 Kč
Jižanská kuchařka - 20%
Marsha Kocábová se nepovažuje za žádnou šéfkuchařku ani kulinářského guru, jen se chce podělit o vyzkoušené recepty, které pocházejí z jejího milovaného domova – amerického jihu. A proč? Hlavně proto, že už třicet let poslouchá, že „Američani jsou tlustí, protože pořád jedí jenom hamburgery“ anebo že „Američanky nevaří“.
kuchařky
Ukázky

Jižanská kuchařka

209 Kč
167 Kč
Koláče Chez Lucie - 20%
Pořádně vypečené koláče od známé foodblogerky snadno a rychle! Sladké synonymum štěstí na šest písmen? Koláče! Populární cukrářka Chez Lucie vás zasvětí do tajů jejich pečení a ukáže vám, jak vytvořit ty nejlahodnější kousky.
kuchařky
Ukázky

Koláče Chez Lucie

209 Kč
167 Kč
Natrhej si oběd - 20%

Nechoďte do supermarketu, jděte do přírody! Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. A je to pravda. V této knize se například dočtete plno zajímavých receptů, léčebných kůr či kosmetických vychytávek, ke kterým potřebujete jen vyrazit do přírody a dívat se kolem sebe.

kuchařky
Ukázky

Natrhej si oběd

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 147 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>