Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022

Pět svátečních svitků

Kniha Ester, Kniha Rút, Pláč Jeremiášův, Píseň písní, Kniha Kazatel. Pět svátečních svitků tvoří součást třetí části Tanachu, kterým jsou Spisy.

Pět svátečních svitků

269 Kč
Setkání s Rámou
(2x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

Setkání s Rámou

349 Kč
Smrt přichází na prohlídku
(7x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie.

Smrt přichází na prohlídku

359 Kč
Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+
Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a léčbu různých potíží i onemocnění souvisejících s nástupem seniorského věku žen i mužů.

Světem bylin s Romanem Pavelou 4. - Pro ženy a muže 50+

359 Kč
Temnota
(1x)
Novodobý Sherlock Holmes od pokračovatele Stiega Larssona – švédský bestsellerista David Lagercrantz přichází s novou detektivní sérií a jedinečnou dvojicí vyšetřovatelů: charismatickým profesorem Hansem Rekkem a odhodlanou policistkou Micaelou Varga

Temnota

359 Kč
Vesnice
(6x)
V polích nedaleko obce Lipová jsou objeveny lidské ostatky.

Vesnice

296 Kč
Železná rukavice
Ondřej z Rohatce se usadil na hradě Jenčov, který dostal od markraběte Karla se služby, jenž mu prokázal při tažení v Itálii. Avšak ne všichni jsou z takového stavu nadšeni. Co je asi může k tomu bezvýznamnému zboží přitahovat?

Železná rukavice

305 Kč
Žena, kterou muži neviděli
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
Cizinec
(1x)
Cizinec je román se znamením absurdnosti a lhostejnosti, ovšem natolik naléhavý, že ho nedokážeme číst s lhostejným srdcem. Je to román, ke kterému se určitě vrátíme. Možná nám pomůže, abychom víc porozuměli životu, světu, sobě…

Cizinec

259 Kč
Dobré úmysly nestačí

Stává se to často: rozhodli jsme se pomoci, ale místo abychom nejdříve shromažďovali fakta a naplánovali co nejúčinnější strategii, necháme se strhnout silnými emocemi.

Ukázky

Dobré úmysly nestačí

349 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>