Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2022

Klasztor, Návrat
(5x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
Ukázky

Klasztor, Návrat

223 Kč
Kráky
(1x)
Hudebník David Stypka publikoval v období od února 2019 do listopadu 2020 na Instagramu básně, jimiž reagoval, obvykle s ilustrací nebo fotografií, na různé okamžiky a vytvářel jakýsi deník ve formě postřehů, komentářů, pocitů.

Kráky

261 Kč
Magorské modlitby
(4x)
Ivan M. Jirous byl nejen duchovní vůdce undergroundu, vězeň, básník a magor, ale též velký modlitebník. Z Magorovy summy jsou vybrány nejlepší básně duchovní a seřazeny shora dolů: Nejprve Bůh ve třech podobách – Stvořitel, Vykupitel a Utěšitel.
Ukázky

Magorské modlitby

260 Kč
Nevidím ani tmu
(6x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
Ukázky

Nevidím ani tmu

447 Kč
Pád Říma
(2x)
Pozoruhodná studie toho, jak ničivé pandemie a přírodní katastrofy zpustošily rozsáhlou římskou říši a přispěly k pádu nejmocnější civilizace starověku.

Pád Říma

448 Kč
Pierot, Na krev
(7x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.

Pierot, Na krev

268 Kč
Proměny světa
Unikátní kniha 50 rozhovorů s předními světovými a českými osobnostmi, které odpovídají na nejdůležitější otázky začátku 21. století
Ukázky

Proměny světa

404 Kč
Přízrak v hrdle
(3x)
Prozaický debut irské básnířky splétá příběhy dvou žen, žijících ve stejné krajině v různých dobách.

Přízrak v hrdle

323 Kč
Pýcha a předsudek
(8x)
Slavný román v novém překladu Kateřiny Hilské!
Svět Elizabeth Bennetové a pana Darcyho je v jejím podání barevnější a jasnější, než jak jsme ho znali doposud.

Pýcha a předsudek

314 Kč
Rudý vrabčák
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.

Rudý vrabčák

269 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>