Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2023

Jít nalehko… - 11%
(1x)
Potulný japonský básník Nanao Sakaki (1923–2008), souputník a přítel Garyho Snydera a Allena Ginsberga, představuje nepříliš známou tvář Japonska mimo svou rodnou zemi. Výbor poezie v překladu Jiřího Weina.

Jít nalehko…

216 Kč
192 Kč
Českej rap
(2x)
Kniha s názvem Českej rap přináší čtenářům kompletní zmapování historie a současnosti populárního hudebního žánru, formou rozhovorů se zástupci scény, doplněnými o tematické kapitoly a desítky unikátních fotografií.

Českej rap

1 307 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Příběh zmrda - 11%
(1x)
Píšou se divoká 90. léta. V nich vyrůstá Pavel. Patnáctiletý kluk, který podléhá honbě za penězi a falešnými ideály. V cestě za penězi se ocitne na ulici, kde se živí drobnými krádežemi, ale i kuplířstvím a stále více zapadá do podsvětí.

Příběh zmrda

261 Kč
232 Kč
Zum Befehl, pane lajtnant... - 50%
(1x)
Kompozice z pamětí, deníků a korespondence českých vojáků v první světové válce, volně navazující na knihu Přišel befel od císaře pána, tentokrát nesleduje pouti jednotlivých účastníků válečného dění, nýbrž líčí konkrétní oblasti života na frontě.

Zum Befehl, pane lajtnant...

398 Kč
198 Kč
Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y - 11%
(2x)
Jsi introvert nebo citlivka? Jestli ne ty, tak určitě někdo z tvých blízkých. Proč je to fajn a proč tě svět nutně potřebuje?
Ukázky

Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y

351 Kč
312 Kč
V říši hladových duchů - 11%
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.

V říši hladových duchů

489 Kč
434 Kč
Loutkář z Krakova - 58%
(1x)
V knize se originálně protnou dva světy: kouzelná říše panenek a reálný, nacisty okupovaný Krakov. Když do země panenek vtrhnou obrovské, kruté krysy, panenku Karolínu odnese tajemný vítr do jednoho krakovského hračkářství.
Ukázky

Loutkář z Krakova

238 Kč
99 Kč
Astronomův sen - 52%
(2x)
Píše se rok 1601 a Rudolf II. pořádá na Pražském hradě hostinu na počest svého dvorního astronoma (a astrologa) Tychona Braha. Když je po večeři astronom nalezen mrtev v hradním kabinetu kuriozit, císař se rozhodne všechny hosty držet na Hradě.
Ukázky

Astronomův sen

207 Kč
99 Kč
Křídla lásek mých - 11%
Výbor z tvorby Františka Hrubína pokrývá celou jeho básnickou práci, s důrazem spíše na méně vydávané sbírky a překlady. Vedle básní zde rovněž najdeme ukázky z dosud nepublikované korespondence s Františkem Halasem, Vladimírem Holanem, Kamilem Lhotákem.

Křídla lásek mých

350 Kč
311 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>