Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2023

Vúdúlínek

Na jménu prý nesejde. Jenže zrovna jeho svedlo z cesty… Neposlušný Budulínek je proti němu břídil! Nalezenec, kterého se v pohádkovém Krachlese ujali panovačná jezinka Blbule a uťápnutý hejkal Blboul, je totiž zlobidlo přímo ukrutné...

Vúdúlínek

260 Kč
Zápisník abstinentky
(1x)
Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno.
Ukázky

Zápisník abstinentky

314 Kč
Známá i neznámá tvář
Miloš Kopecký 100! Jedinečný komplet nahrávek nezapomenutelného herce.

Známá i neznámá tvář

352 Kč
Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr
Komplet 9 her z let 1965–1970 / 15CD. Pokračování kompletu nahrávek her divadla Semafor, které v této ucelené podobě vycházejí zcela poprvé.

Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr

1 376 Kč
V první linii
(1x)
Kniha vzpomínek i pohledů do budoucnosti armádního generála Petra Pavla.

V první linii

359 Kč
Miroslav Horníček v Šemanovicích
Audiovzpomínka na Miroslava Horníčka. Dvě setkání s Ondřejem Suchým a publikem v šemanovickém společenském minicetru Nostalgická myš při natáčení pořadů Nostalgické muzeum zábavy.

Miroslav Horníček v Šemanovicích

134 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Hvězdy nám nepřály
(8x)
„Nejvtipnější smutný příběh“ vypráví 16tiletá Hazel, jež od dětství trpí rakovinou a na nemoc, která ji jednou zabije, pohlíží s ironií. Pak se ale na schůzce podpůrné skupiny sblíží s Augustem, jemuž se chorobu podařilo překonat.

Hvězdy nám nepřály

314 Kč
Chatrč
(1x)
Během rodinného výletu je unesena nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse. Konec všem nadějím přinese nález jejích zakrvácených šatů, který vede k závěru, že ji zabil dosud nedopadený sériový vrah malých děvčátek.

Chatrč

341 Kč
Jako stín
(4x)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka.
Ukázky

Jako stín

449 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 249 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 25 > >>