Potvrdili vám diagnózu diabetes mellitus? Nemáte to jednoduché a největší problém vidíte asi v každodenním stravování. Změna způsobu stravování a jídelníčku je však jednodušší, než si možná myslíte...
V této knize naleznete téměř 90 receptů a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat.
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková.
Další vymazlené dílo kváskové profesionálky Jany Berkové vás bude svými fotografiemi stále lákat k pečení. Vybírat můžete z 88 vyzkoušených receptů ve variantě s cukrem nebo s tekutým sladidlem.
Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně. Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití nebo i na cestě k profesionálním kvalitám.
Zvídavý kukaččí kluk Kukku má spoustu otázek, a navíc pořád hlad, a tak se vydal do světa na průzkum. Po cestě ochutnával, co se dalo, až se nakonec vrátil se sbírkou svých nejoblíbenějších receptů. Všechny mají jedno společné – jsou tak jednoduché.
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři!
S knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zd
Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě, a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!
Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace!