Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023

KuliFerda - Grafomotorika
Pracovní sešit KuliFerda - Grafomotorika představuje užitečnou pomůcku na rozvíjení grafomotorických dovedností a jemné motoriky. Pracovní listy jsou připravené tak, aby si děti ve věku od 4 do 7 let procvičily psaní čar, linií a tvarů.

KuliFerda - Grafomotorika

188 Kč
Láska ve špičce italské boty
(2x)
Když je vám třiapadesát, jste sice úspěšná rozhlasová moderátorka, ale v osobním životě za sebou máte dva rozvody a ani ve třetím manželství se necítíte šťastná, k dalším životním změnám už příliš odvahy nemáte...

Láska ve špičce italské boty

358 Kč
Liška s duhovýma očima
(2x)
Přečtěte si příběh o věrnosti a odvaze divokých zvířat, o zvycích a moudrosti obyčejných lidí, ale také o krutosti mocných. Příběh o lišce s duhovýma očima.

Liška s duhovýma očima

314 Kč
Lyrická poezie
Americká badatelka tureckého původu Mutlu Konuk Blasingová se zabývá povahou lyrického subjektu a jeho vztahem k básnickému jazyku.

Lyrická poezie

333 Kč
Manchester United – 1999. Příběh úžasné sezony
V roce 1999 zkompletoval Manchester United unikátní treble, když vyhrál Premier League, FA Cup a Ligu mistrů – ještě pozoruhodnější však bylo, jak se mu to podařilo, a příběhy, které za tímto historickým úspěchem stály.

Manchester United – 1999. Příběh úžasné sezony

494 Kč
Mapy smyslu
(1x)

Lidé různých kultur i dob si vyprávějí mýty a příběhy. Čím to je, že tato vyprávění mají tak podobnou strukturu? Co to vypovídá o lidské mysli, morálce i o světě vůbec?

Ukázky

Mapy smyslu

799 Kč
Moje!
To jsou moje hračky! Nikomu je nepůjčím! Vývojovou fázi „To je moje!“ musí překonat snad všechny děti. Majetnické období se některých drží déle a houževnatěji než jiných.

Moje!

314 Kč
Morální slepota
V životě, kde jsou hodnoty odvozovány od kasovních trháků a lidé touží po nejnovějších technických a módních vychytávkách, čelíme vážnému riziku, že ztratíme citlivost a přestaneme vnímat utrpení druhých.

Morální slepota

386 Kč
Mozaikou Íránu
Barvitý cestopis od íránistky a arabistky Lenky Hrabalové, která má s touto fascinující tajemnou zemí více než desetiletou zkušenost.

Mozaikou Íránu

538 Kč
Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl
Královský písař Jiří Adam z Dobronína nalezne u dveří svého domu těžce zraněného muže. Umírající stihne ještě povědět, že se chystá jakési spiknutí, jenže zemře dřív, než stačí povědět víc.

Mrtvý posel - Letopisy královské komory 9. díl

287 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>