Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023

Jezevec Chrujda dobývá vesmír
(1x)

V příběhu si vynalézavý jezevec Chrujda z lesa Habřince s pomocí geniální sůvičky Stáni postaví kosmickou raketu. Na její palubě doletí až na Pidilunu, což je maličký měsíc našeho Měsíce.

Jezevec Chrujda dobývá vesmír

205 Kč
Ježíš pro moderního člověka
Základní Machovcova práce přináší pronikavou analýzu možností, jež skýtá Ježíšovo poselství.

Ježíš pro moderního člověka

224 Kč
Karel Svoboda – Žít
Karel Svoboda – bohem nadaný skladatel, neúnavný hitmaker, který svou hudbou dokázal dobýt svět. Zůstaly po něm stovky nádherných písní, z nichž mnohé jsou milované dodnes: Lady Carneval, Depeše, Včelka Mája, Čau, lásko...

Karel Svoboda – Žít

1 071 Kč
Kéž bys tu byl
(1x)
Diana O'Tooleová má plán. Ve třiceti se vdá, do pěti let se jí narodí děti, odstěhuje se na předměstí New Yorku a zároveň bude stoupat po kariérním žebříčku v nelítostném světě uměleckých aukcí.

Kéž bys tu byl

404 Kč
Kitchenette - O svobodě
Po dlouhých osmi letech od první kuchařky vydává Markéta Pavleje svou druhou knihu receptů: Kitchenette - O svobodě a předkládá tak velmi osobní pozvánku do své kuchyně i života jako takového.

Kitchenette - O svobodě

621 Kč
Klasická kytara
Nová učebnice nejen pro klasickou kytaru je od Aleše Petržely, autora bestseleru učebnice Elektrická kytara 1 a 2. Tato nová kniha je postavena na unikátní výukové metodě.

Klasická kytara

378 Kč
Kleopatra a Frankenstein
Román Kleopatra a Frankenstein, knižní debut britské autorky Coco Mellorsové žijící v USA, hned po vydání v r. 2022 vzbudil pozornost na obou stranách Atlantiku. Studio Warner Bros podle knihy chystá televizní seriál.

Kleopatra a Frankenstein

359 Kč
Kniha geometrických kouzel
Autor bere čtenáře na poutavý výlet po historii geometrie od starého Řecka po současnost. Důraz klade na elegantní dedukce a ukazuje, že geometrie může být nejsnazší cestou k osvojení ducha matematiky.

Kniha geometrických kouzel

268 Kč
Kočky vládnou světu – Tarot
(2x)
Sada vykládacích tarotových karet s průvodcem. Poznejte kočičí moudrost ukrytou v magickém umění tarotu.

Kočky vládnou světu – Tarot

582 Kč
Křížovky pro všední den
Křížovky pro všední den, luštění na 168 stranách! Křížovky jsou doplněné vtipy a jsou plné humoru. Švédské křížovky pro zábavu a relaxaci. Přejeme příjemné luštění.

Křížovky pro všední den

89 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>