Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
dobrodružné

Prašina - 20%
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
dobrodružné
Ukázky

Prašina

135 Kč
108 Kč
Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování - 20%
Volavky jsou doma ve Skandii a zkoušejí na moři nově postavenou loď. Na jedné z plaveb však narazí na iberionské piráty, kteří útočí na obchodní loď, a Hal a jeho posádka bez váhání přispěchají napadeným na pomoc.
dobrodružné
Ukázky

Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování

279 Kč
223 Kč
Medvídek Paddington - 20%
(1x)
Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.
dobrodružné
Ukázky

Medvídek Paddington

199 Kč
159 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku - 20%
Na podzimní prázdniny u strýčka na Hlodavčím zámku se Lukáš s Adélkou velmi těšili. Hned po příjezdu je strýček, který je zde kastelánem, vezme na prohlídku.
dobrodružné
Ukázky

Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku

144 Kč
115 Kč
Zlobryně a sirotci - 20%
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
dobrodružné
Ukázky

Zlobryně a sirotci

278 Kč
222 Kč
Prašina - Bílá komnata - 20%
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružné
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

189 Kč
151 Kč
V obležení - 20%
Lukáše, Jakuba, Františka a Kateřinu posílají jejich otcové z Brna na Nový hrad ukrytý v hlubokých lesích Moravského krasu, aby je ochránili před třicetiletou válkou..
dobrodružné
Ukázky

V obležení

279 Kč
223 Kč
Barvínkovi: Poklad, který přišel poštou - 20%
Ahoj, já jsem Mia Barvínková. Naše rodina je sice tak trochu bláznivá, ale zato si s námi užijete spoustu zábavy. O dobrodružství u nás taky není nouze.
dobrodružné
Ukázky

Barvínkovi: Poklad, který přišel poštou

209 Kč
167 Kč
Dívka jménem Willow: Šepot lesa - 20%
Láska může být občas pěkně začarovaná. Kdyby se Valentýnina maminka zamilovala, nemuseli by se stěhovat a všechno by zůstalo při starém. Čtyři kamarádky se přece tolik těšily na léto ve Willowině čarodějném lese! Avšak s podomácku vyrobeným lektvarem lásky to nevyjde tak úplně podle plánu.
dobrodružné
Ukázky

Dívka jménem Willow: Šepot lesa

229 Kč
183 Kč
Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen - 20%
Na kosmické základně EM. ZO-0912 Akademie pro vesmírné piloty se schyluje k náročným závěrečným zkouškám. Fredyho a jeho spolužáky čeká první samostatný let, na který se už nedočkavě připravují. Jenže místo skvělé party kamarádů se musí Fredy na palubě věčně porouchaného vesmírného plavidla vypořádat s náhodně vylosovanými členy posádky, ze kterých není ani trochu nadšený.
dobrodružné
Ukázky

Dobrodružství z Among Us: Mise Morwen

249 Kč
199 Kč
Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic - 20%
Každý ví, že doktor Watson je pravou rukou Sherlocka Holmese, takže když se ztratí, je to šok. Dokonce ani sám Sherlock netuší, kde by mohl být. Enola by tomu ráda přišla na kloub, stále se ale skrývá před svými bratry a zapojení do pátrání by pro ni bylo více než riskantní.
dobrodružné
Ukázky

Enola Holmesová - Případ zlověstných kytic

159 Kč
127 Kč
Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem - 20%
Vydej se s Frigielem a Fluffym na dobrodružnou cestu světem Minecraftu! Frigiel z vesnice Lanniel právě oslavil 10. narozeniny, cítí se ale dost osamoceně, protože jeho děda Ernald bývá často pryč.
dobrodružné
Ukázky

Frigiel a Fluffy - dobrodruzi z Minecraftu: hon za pokladem

169 Kč
135 Kč
Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy - 20%
Příběh o přátelství, tajných převlecích, vtipech… a splnění životních snů. Můžou být Louisovi rodiče ještě trapnější? Budou někdy podporovat jeho sny? Proč všichni nosí blýskavé a špatně padnoucí oblečení? A proč proboha všichni skandují „ómmmm“.
dobrodružné
Ukázky

Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy

199 Kč
159 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
dobrodružné
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Sirotci přílivu - 20%
(1x)
Město je jediné místo, jaké kdy mladá vynálezkyně Ellie poznala. Vždycky jí říkali, že za hranicemi ostrova není nic k vidění a ona tom věřila. Pak ale příliv vyvrhne na jednu ze střech velrybu… a v jejím břiše tajemného chlapce.
dobrodružné
Ukázky

Sirotci přílivu

279 Kč
223 Kč
Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci - 20%
(1x)
Buď odvážná, buď zvědavá, buď laskavá! Od okamžiku, kdy její maminka zmizela neznámo kam, žije jedenáctiletá Tily Stránková se svými prarodiči v útulném bytečku nad rodinným knihkupectvím Stránky & spol. Stejně jako všichni Stránkovi i Tily zbožňuje chvilky, kdy otevře knížku a ponoří se do příběhu.
dobrodružné
Ukázky

Stránky & spol. – Tily a knižní tuláci

194 Kč
155 Kč
Strašidelná knihovna - Duchové v kině - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Hledání Kazova dávno ztraceného strýčka je tentokrát zavede do pekárny, a dokonce i do kina. Během pátrání potkají dalšího dušího detektiva, který se ale s duchy příliš nepáře. Podaří se Klárce a Kazovi rozplést komplikovanou záhadu i tentokrát?
dobrodružné
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duchové v kině

149 Kč
119 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
dobrodružné
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

dobrodružné
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 30 položek
1 2 > >>