Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023

Autodafé
Povídkový soubor renomovaného dramatika spojuje sebereflexe, sebeironie, hravost, parodie a hlavně bohaté příběhy velkého života.

Autodafé

179 Kč
Příběh Buddhova života
Jedna z nejznámějších verzí Buddhova života sepsaná dvorním básníkem Ašvaghóšou v buddhistickém království gandharském (záp. Indie) asi v 1. či 2. stol. n.l. Ze sanskrtského originálu přeložil poprvé do češtiny Jan Kozák.

Příběh Buddhova života

216 Kč
Temný obraz
(10x)
Jeden z nejúspěšnějších románů kultovního autora sci-fi. Tentokrát se odehrává v Kalifornii blízké budoucnosti, kde narkomany zabíjí nová, naprosto návyková droga.

Temný obraz

212 Kč
Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)
Vykládací karty Lenormand vypovídají o událostech minulých, současných i budoucích a nabízejí skutečnou orientaci v životě.

Vykládací karty Lenormand (kniha+karty)

169 Kč
Železný Jan
(2x)
Úvahy o jednotlivých fázích života, o zkouškách a prozřeních, kterými by měl procházet každý opravdový muž, chce-li být nejen navenek, ale i vnitřně šťasten. Autor se zároveň snaží vykreslit archetyp muže.

Železný Jan

338 Kč
Magie
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.

Magie

450 Kč
Murphyho zákon a právníci
Arthur Bloch se ve své nové sbírce zákonů pustil zrovna do profese, která je tak nepopulárně populární

Murphyho zákon a právníci

143 Kč
Božská metafyzika
Jan Pordage, anglický mystik a doktor lékařství, žil ke konci XVII. a na počátku XVIII. století. Svoje spisy psal kolem roku 1715. Se známou mystickou spisovatelkou Jane Leadeovou založil tzv. Filadelsfkou Společnost mystickou.

Božská metafyzika

76 Kč
Dva roky prázdnin
Kniha patří do unikátní kolekce verneovek, kterou Naše nakladatelství pro své čtenáře nachystalo v edici 1400.

Dva roky prázdnin

269 Kč
Asterix - Říše středu
Asterix a Obelix jdou na pomoc čínské princezně.
Ukázky

Asterix - Říše středu

224 Kč
Báječná medicína podle Adama
Tahle úžasně odporná učebnice biologie vás bude zaručeně bavit!. Kdysi dávno to byla fakt zábava, doktoři tehdy vůbec netušili, jak funguje lidské tělo.
Ukázky

Báječná medicína podle Adama

448 Kč
Barevný závoj
(5x)
Ústředními postavami románu, jehož děj se odehrává v britské koloniální Číně, jsou mladí manželé zcela odlišných charakterů - oddaně milující introvertní muž, povoláním lékařem, a jeho žena, dívka z anglické lepší rodiny.
Ukázky

Barevný závoj

357 Kč
Bezpečný přístav
S mobilní knihovnou uloženou v roztomilém žlutém autíčku brázdí Jenna cesty malebného ostrova a vydává se vstříc novým nadějím a snům. S občasnou mlhou a legendami o mořských pannách se vypořádá, horší bude vyjít s protivným šéfem Danielem.

Bezpečný přístav

332 Kč
Cinepur 145
Cinepur 145 je téma True Crime.

Cinepur 145

77 Kč
Čokoládové nebe
(1x)
Dámy z Čokoládového klubu musí vyřešit spoustu problémů: zachránit vztah svého dodavatele čokoládových delikates, předat zásilku drog a nenechat se přitom zabít či užít si svatbu, ze které utekl ženich.

Čokoládové nebe

404 Kč
Daňové zákony 2023
?Nejprodávanější daňová publikace v ČR!

Daňové zákony 2023

152 Kč
Deset podob zrady
„Vše, co o novodobé historii víme a předkládáme k uvěření našim potomkům, je jen vrcholem ledovce. To vespod se odkrývá jen nesnadno a po zlomcích,“ tvrdil již před lety americký historik William L. Shirer, a i dnes je třeba mu dát za pravdu.

Deset podob zrady

314 Kč
Děti a senioři v mateřské škole
Publikace se věnuje problematice rozvoje mezigeneračních vztahů u dětí předškolního věku. Přináší poznatky o významu těchto vztahů jak pro dítě, tak pro seniory, a náměty, jak může mateřská škola rozvoj těchto vztahů podpořit.

Děti a senioři v mateřské škole

284 Kč
Dostihne tě minulost
(2x)
Eva Dallasová řeší vraždu mrtvé informátorky, která byla nalezena v popelnici. Z případu ji ale vyruší druhá oběť, žena ověšená šperky, jejíž tělo bylo odhaleno při stavebních pracích. Evu nemile překvapí, že místo činu patří jejímu manželovi.

Dostihne tě minulost

332 Kč
Dotek jako led
(1x)

Druhý díl strhující série Dark Elements. Layla Shawová se zoufale snaží posbírat co nejvíce střípků svého zničeného života. Svého nejlepšího přítele Zaynea se nadále nesmí dotknout kvůli své tajemné síle polibku, který krade duši.

Dotek jako led

359 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>