Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2023

Lady Mechanika 4 - limitovaná edice - 11%
(2x)
Lady Mechanika se vrací již počtvrté, protože její popularita stoupá nejen v jejím steampunkovém světě, ale též mezi jejími českými fanoušky. Jenže nezmění se teď úplně všechno..
Ukázky

Lady Mechanika 4 - limitovaná edice

628 Kč
558 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Vlk! - 58%
Město Grimm – ponurá, oblaky mastné černoty zahalená metropole je místem, kde je spravedlnost stejně vzácná, jako bezmračná obloha. Vystavěná na těle obra, živená jeho smolnatou krví a úlomky uhelného srdce dlouho žila v dávno ustanoveném řádu.

Vlk!

238 Kč
99 Kč
Knížka o postelích a dvě pohádky navrch - 6%
(1x)
Soubor tří kratších dětských příběhů, které potěší nejen děti, ale uchvátí i dospělé. Obdivovatele Plathové jistě překvapí nečekaná hravost a rozmarná potrhlost textů.

Knížka o postelích a dvě pohádky navrch

168 Kč
158 Kč
Žítkovské bohyně - 6%
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
359 Kč
Druhý proces - 11%
Nositel Nobelovy ceny Elias Canetti (1905–1994) se ve svém eseji zabývá pěti lety nesnadného milostného vztahu Franze Kafky k jeho snoubence Felici Bauerové.

Druhý proces

179 Kč
159 Kč
Konec dětství - 11%
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
318 Kč
Se džbánem pro vodu - 11%
Psycholog Martin Stein je opět přizván k dalšímu případu. Zpočátku se zdá, že se někdo mstí na bezdomovcích, ale další vražda ukáže, že jistý si na stezce u řeky nemůže být vůbec nikdo.

Se džbánem pro vodu

260 Kč
231 Kč
Tichá bolest - 11%
(1x)
Milena, učitelka v mateřské škole, toho času na mateřské dovolené, si o sobě vždycky myslela, že je jen taková „obyčejná“ žena.

Tichá bolest

359 Kč
319 Kč
Uteč, dokud můžeš - 11%
(2x)
Geniální agentka FBI Laurel Snowová si od návštěvy rodného města slibuje klidnou dovolenou.

Uteč, dokud můžeš

404 Kč
359 Kč
Úzkost je rozkoš I/II - 11%
První svazek rozsáhlého sebraného díla nejprokletějšího českého básníka naší doby Karla Šebka. Texty pocházejí z velmi rozsáhlé rukopisné pozůstalosti, přičemž převážná většina z nich nebyla nikdy publikována.

Úzkost je rozkoš I/II

717 Kč
638 Kč
Vzpomínky na Núbii, zmizelou zemi zlata - 11%
Núbie, země na rozhraní středomořského světa a subsaharské Afriky, je dnes v širší veřejnosti téměř zcela neznámá, navzdory svým pozoruhodným, byť často pohnutým dějinám.
Ukázky

Vzpomínky na Núbii, zmizelou zemi zlata

675 Kč
600 Kč
Aristokratka pod palbou lásky - 11%
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
279 Kč
Hodný, zlý a ošklivý? Havel, Klaus, Zeman - 11%
(2x)
Václav Havel, Václav Klaus a Miloš Zeman. Trojice, která významně ovlivnila vývoj v naší zemi. Při pohledu na dějiny uplynulých desetiletí nevidíme nikoho, kdo by se jim vyrovnal hloubkou stopy, již po sobě zanechali.
Ukázky

Hodný, zlý a ošklivý? Havel, Klaus, Zeman

404 Kč
359 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka - 11%
Pracovní sešit zaměřený na období podzimu je rozdělený na dvanáct týdenních bloků s jednoduchými popisy činností. Veškeré aktivity jsou rozepsány na jednotlivé dny a autorka dbá na jejich vyváženost v kontextu celého týdne.

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka

179 Kč
159 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Probuzení - 11%
(2x)
Nový román autora světoznámých bestsellerů Muž, který chtěl být šťastný a Den, kdy jsem se naučil žít své čtenáře tentokrát překvapí.

Probuzení

241 Kč
214 Kč
Rozpůlený dům - 5%
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

398 Kč
377 Kč
Sedm manželů Evelyn Hugo - 11%
(6x)
Evelyn Hugo, stárnoucí hollywoodská hvězda, která už roky žije v ústraní, se konečně rozhodne prozradit světu celou pravdu o svém nevšedním životě plném skandálů a odhalí zákulisí svých sedmi tajemných manželství.

Sedm manželů Evelyn Hugo

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>