Nejprodávanější tituly - březen 2023

Unesený Západ
(3x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.

Unesený Západ

149 Kč
1795. Honicí psi
(2x)

1795 je závěrečným dílem historické noir trilogie. Tycho Ceton se plíží městem jako raněné zvíře a spřádá plány, jak znovu nabýt důstojnost, o niž ho připravili.

Ukázky

1795. Honicí psi

538 Kč
Pokušení v Barceloně
Byla milá. Přesně ten typ ženy, kterému se Alejandro vyhýbal jako čert kříži, neboť milé ženy jsou stvořené pro to, aby jim muži jako on ubližovali. Jenže pak za ním Sienna přišla a řekla: „Chci to. S tebou.“
Ukázky

Pokušení v Barceloně

69 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

268 Kč
Vezmeš si můj prsten!
Střez se hněvu trpělivého muže. A Gage byl trpělivý! Jak moc Eve před lety miloval, tak hodně ji teď nenáviděl. I když… touha pomstít se nemusí být vždy spojená jen s nenávistí!
Ukázky

Vezmeš si můj prsten!

69 Kč
Nevděčný
(1x)
Jmenuju se Aspyn, pracuju v domově pro seniory jako koordinátorka a mám svou práci ráda. Ale když dostanu za úkol hlídat na vycházkách jednoho z našich klientů – tedy hlavně jeho vnuka, který ho bez ohlášení klidně odveze z domova...
Ukázky

Nevděčný

279 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Setkání s trosečníkem
Antičtí bohové nikdy nebyli laskaví… A právě proto Cora tomu nahému muži, kterého našla na ostrově, nedůvěřovala. Vždyť vypadal jako Poseidon! Strata ovšem ta nymfa zajímala.
Ukázky

Setkání s trosečníkem

69 Kč
Tajnůstkáři
(1x)
Arden Maxwellová by ráda věděla, kam se poděl její otec, který byl před dvaceti lety spolupachatelem téměř dokonalé loupeže půl milionu dolarů. Aby přišla záhadě na kloub, rozhodne se vrátit do rodinného domu u tajemného jezera Caddo.

Tajnůstkáři

323 Kč
Zas tak moc ho nežeru
Jak jste se vy dva seznámili? Tohle je zásadní otázka pro každý pár. Odpovědí je pak obvykle nějaký sladkobolný příběh o tom, jak je do zadnice trefil Amorův šíp. V mém případě to bylo trochu jinak (no dobře, ne tak úplně).
Ukázky

Zas tak moc ho nežeru

349 Kč
Skandál na Manhattanu
(1x)
Když Nina odešla, Reve předpokládal, že se zase vrátí, že ho jenom zkouší vydírat. Jenže pak se vrátila, a Reve musel žadonit, aby znovu neodcházela!
Ukázky

Skandál na Manhattanu

69 Kč
Leo Berlin
Berlín 1922. Poválečná inflace nabírá na obrátkách, Německo je politicky rozvrácené a lidé po prohrané válce nemohou najít klid. Detektiv inspektor Leo Wechsler, ovdovělý otec dvou malých dětí, dostává za úkol vyřešit záhadnou vraždu.
Ukázky

Leo Berlin

305 Kč
Les v domě
(27x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

386 Kč
Invaze
24. únor 2022, den, který změnil Evropu i celý svět. V dramatickém, přesvědčivém a dechberoucím vyprávění o zlomovém okamžiku naší doby podává světoznámý reportér Guardianu a autor několika bestsellerů Luke Harding zprávu o ruské invazi na Ukrajinu.

Invaze

332 Kč
Lepší člověk
Armand Gamache se po měsících vynucené nečinnosti vrací na pozici velitele oddělení vražd, ale klidný nástup ho nečeká.

Lepší člověk

449 Kč
Moje poslední vévodkyně
Vtipný a tematicky neotřelý příběh z aristokratického prostředí druhé poloviny 18. století.

Moje poslední vévodkyně

287 Kč
Aristokratka pod palbou lásky
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
Vypravěč
(3x)
V příběhu malého Vítka Kříže a jeho bratra Jáchyma se ocitáme na Běstvinách, na místě jako stvořeném pro prastarou legendu, ve které se na konci zámecké zahrady hýbe obrovský kompost.

Vypravěč

359 Kč
Dosah spásy
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.

Dosah spásy

350 Kč
Pošramocená pověst
Hrabě Laurence Maxwell na to nebyl pyšný. Svést v zahradách nevinnou dívku, to se mu nepodobalo. Ale jejich vzájemná přitažlivost byla prostě neodolatelná.
Ukázky

Pošramocená pověst

109 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>