Nejprodávanější tituly - březen 2023
sci-fi a fantasy

Dosah spásy - 11%
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
sci-fi a fantasy

Dosah spásy

350 Kč
311 Kč
Operace Petragun - 11%
(1x)
Vítejte v sérii Legie, vesmírné sáze Kristýny Sněgoňové a Františka Kotlety, plné boje za svobodu a trochy toho humoru.
sci-fi a fantasy

Operace Petragun

305 Kč
271 Kč
V mrtvé zóně - 11%
Povstání na Novém Lagosu – nejkrvavější koloniální konflikt v novodobých dějinách, který neustal ani během války s Korzáry – dospěje ke svému konci, jeho vůdci generálu Taiwovi se však podaří uniknout.
sci-fi a fantasy

V mrtvé zóně

314 Kč
279 Kč
Konec dětství - 11%
(1x)
Na obloze nade všemi městy planety se náhle objevily vesmírné lodě. V nich k nám dorazila intelektuálně, technologicky i vojensky nadřazená mimozemská rasa známá jako Suveréni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Konec dětství

358 Kč
318 Kč
Klára a Slunce - 11%
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Klára a Slunce

403 Kč
358 Kč
Stanoviště - Na stráži - 11%
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi a fantasy

Stanoviště - Na stráži

323 Kč
287 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Žena, kterou muži neviděli - 11%
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
630 Kč
Co dělala Abigail v létě - 11%

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Co dělala Abigail v létě

268 Kč
238 Kč
Procitlý milenec - 20%
Balthazar posedlý démonem Devinou opět vyráží na lov Knihy kouzel – a bojuje s nepřekonatelnou přitažlivostí k ženě. Jako zloděj už ukradl spoustu věcí… ale nikdy ho nenapadlo, že jemu samotnému někdo ukradne srdce.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Procitlý milenec

349 Kč
279 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi a fantasy

Spasitel

134 Kč
119 Kč
The Hobbit Facsimile First Edition - 11%
(6x)
This sumptuous gift set includes a replica of the very rare first edition of The Hobbit, the only edition where one can now read the original version of the story before Tolkien re-edited it to become the one enjoyed by readers since 1951.
sci-fi a fantasy

The Hobbit Facsimile First Edition

719 Kč
639 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 11%
(8x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

529 Kč
470 Kč
Mrtvá schránka - 11%
(1x)
Od invaze enlilského Společenství na planetu Zemi uplynuly dlouhé měsíce. Z uprchlíků se stali válečníci, z neznámých mimozemšťanů spojenci a z nákladní kraksny válečná loď.
sci-fi a fantasy

Mrtvá schránka

305 Kč
271 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování - 11%
Volavky jsou doma ve Skandii a zkoušejí na moři nově postavenou loď.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování

359 Kč
319 Kč
Šťastně až navěky? - 11%
(3x)
Feel-good fantasy, ve které se mísí artušovské legendy s LGBTQ+ tematikou. Arek byl předurčen, aby zachránil království Ere před ďábelským vládcem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Šťastně až navěky?

359 Kč
319 Kč
Samarkand - 11%
(1x)
Lidé válku o svůj svět definitivně prohráli. Stali se otroky, lovnou zvěří, chovným dobytkem nových pánů – upírů, nestvůr, psychopatických bohů, démonů a dalších tvorů, pro něž není v žádném lidském jazyce jméno.
sci-fi a fantasy

Samarkand

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 791 položek
1 2 3 .. 40 > >>