Nejprodávanější tituly - březen 2023

Feministkou snadno a rychle
(2x)
Feministky řeší nesmysly jako je pouštění žen do dveří. Ženy by měly mít děti. Mělas prostě říct ne.

Feministkou snadno a rychle

323 Kč
Dvojité pokušení
Meteroložka Brittany měla pro strach uděláno, ale kdyby jí v té strašlivé bouři neposkytl Cooper Tate útočiště, nejspíš by nepřežila. Jejich setkání vyvolalo v Cooperově srdci bouři stejně silnou, jako byla ta, v níž se seznámili.
Ukázky

Dvojité pokušení

69 Kč
Sluneční hodiny
(2x)
Román o očekávaném konci světa a jedné rodině, která by ho podle proroctví mohla přežít, pokud zůstane v rodovém sídle -- pokud se členové předtím vzájemně nepovraždí.
Ukázky

Sluneční hodiny

358 Kč
Kopírák
(7x)
Nejděsivější krimi thriller roku! Má krutost nějaké hranice? Anglii ochromí série hrůzných vražd. Každá byla spáchána jinou metodou, brutální … a povědomou.

Kopírák

359 Kč
Mexikopedie 2
(1x)
Ve 27 kapitolách druhého dílu Mexikopedie: abecedáře mexické kultury navštívíme nejpodivnější městečko Mexika San Juan Chamula, kde mayští šamani diktují, jak se modlit v katolickém kostele.
Ukázky

Mexikopedie 2

619 Kč
Praha beatová
V druhé polovině 50. let přišel do Prahy rock'n'roll. Následujících několik desetiletí, maskován termínem big beat (který posléze zmutoval v libozvučnou českou verzi bigbít), významně ovlivňoval kulturní život v metropoli.
Ukázky

Praha beatová

806 Kč
U
(3x)
Timur Vermes umí své čtenáře jaksepatří překvapit. Jeho nový román U lze jen těžko srovnávat s autorovými předchozími dvěma knihami, s bestsellerem Už je tady zas nebo drsnou satirou Hladoví a sytí.
Ukázky

U

268 Kč
Z kamene a vápna
(2x)
Stavba nového hradu Landštejna postupuje jen pomalu a čelí mnohým těžkostem, neboť odlehlá lokalita a dlouhé zásobovací trasy vedoucí liduprázdnými lesy kladou mimořádné nároky na organizaci.

Z kamene a vápna

332 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Zatímco ve zbytku nově vzniklého Československa nastávají zlaté časy, v Karvinné - jak se nyní město jmenuje - se

Šikmý kostel 2

395 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Hovory o Ukrajině
(1x)
Jak vznikala ukrajinská státnost a založil Ukrajinu skutečně Lenin, jak tvrdí ruská média? Kdo byli „banderovci“ a proč toto téma dodnes vzbuzuje tolik vášní? Co byl ukrajinský Majdan a byla rusko-ukrajinská válka nevyhnutelná?
Ukázky

Hovory o Ukrajině

248 Kč
Stalo se v Miami
Galeristka Angel stojí nohama pevně na zemi, přesto ji setkání s hollywoodskou celebritou, hercem Alessandrem Cardenasem, přiměje k tomu, aby začala snít a přát si i něco pro sebe.
Ukázky

Stalo se v Miami

69 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české - Lékařství
Historie medicíny může připomínat kabinet kuriozit. Lékaři 16. století doporučovali, aby strava odpovídala fyziologickému složení člověka, proto třeba cibule mohla šlechtice ohrozit.

Velké dějiny zemí Koruny české - Lékařství

801 Kč
Směna
(4x)
Příběh o křehkosti současné mladé ženy, která ve svém letu nevyhnutelně naráží do skla globalizované cizoty, vlastní osamělosti i osudu.
Ukázky

Směna

314 Kč
Vývrat
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

Ukázky

Vývrat

403 Kč
1973 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili
Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili.

1973 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili

80 Kč
Deník Tam & zpět - velký - zelený
Tam & zpět je pětiletý deník s jedinečnou otázkou na každý den.

Deník Tam & zpět - velký - zelený

599 Kč
Hluboké soutěsky
Ve svém bytě v Reykjavíku je nalezena zavražděná žena. Na stole leží papírek s telefonním číslem komisaře Konráda. Žena mu prý krátce před smrtí volala a prosila ho, aby se podíval po jejím dítěti, které dala před desítkami let k adopci.

Hluboké soutěsky

314 Kč
Hypotéza lásky
(6x)
Romantická komedie, která zbořila sociální sítě! Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš nevěří, zato její nejlepší kamarádka ano.

Hypotéza lásky

323 Kč
Zničit
(10x)
Krátce před francouzskými prezidentskými volbami v roce 2027 se na síti objeví video, které jako by ukazovalo popravu možného kandidáta Bruna Jugeho. Paul Raison vystudoval elitní univerzitu a pracuje jako vysoký úředník na ministerstvu hospodářství.

Zničit

449 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>