Nejprodávanější tituly - březen 2023
povídky

Závoj hrůzy - 20%
Kniha hororových povídek, která rozhodně není nic pro slabé povahy! Za rozbitými okny strašidelného domu probleskne přízračná tvář. Temnota pomalu pohlcuje váš svět a možná vás napadne, co se v ní asi skrývá.
povídky
Ukázky

Závoj hrůzy

79 Kč
63 Kč
A přeci něco zůstalo… - 11%
Autorka čtenářsky úspěšné knihy „A léta běží“ a posmrtně vydaných pamětí „Píšu dokud si pamatuju“ v úvodní části této knihy líčí své šťastné dětství u židovských tetiček na vesnici.
povídky

A přeci něco zůstalo…

144 Kč
128 Kč
Moravský pitaval - 11%
30 příběhů z historie Moravy. Renomovaný brněnský historik vypráví o pohnutých osudech a neveselých koncích králů, rytířů, vojáků, kněží, lupičů, mužů zákona a mnohých jiných.
povídky

Moravský pitaval

260 Kč
231 Kč
Udělej mi tichoučko - 20%
(2x)
Bratři Krausové čtou humoristické povídky z prostředí své rodiny.
povídky
Ukázky

Udělej mi tichoučko

149 Kč
119 Kč
Vlkodlak - 11%
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
158 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Beton, kosti a sny - 11%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky

Beton, kosti a sny

178 Kč
158 Kč
Dusivá noc
Kniha přináší třináct moderních bengálských povídek od jedenácti autorů. Přestože původem, sociálním zařazením i věkem se jedná o velmi pestrou škálu spisovatelů, motiv strasti se v jejich díle vrací stále znovu a znovu.
povídky

Dusivá noc

76 Kč
Kdyby zdi promluvily
Výbor z povídkové tvorby bengálské spisovatelky Ášápúrny Debí (1909-1995). Psycholožka bez diplomu, laureátka literárních cen bez základního školního vzdělání - tak lze nazvat tuto největší bengálskou spisovatelku 20. století.
povídky

Kdyby zdi promluvily

68 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Svěrákovy inteligentní texty s příznačným humorem, touhou a erotikou našly své nejlepší interprety.
povídky
Ukázky

Povídky

139 Kč
111 Kč
Povídky z druhé kapsy - 11%

V těchto detektivně laděných prózách se autor projevil jako dokonalý znalec řeči příslušníků různých společenských vrstev a povolání. Mají podobné náměty jako Povídky z první kapsy: odhalování zločinů, hledání spravedlnosti a její vykonávání.

povídky

Povídky z druhé kapsy

233 Kč
207 Kč
Škoda lásky - 11%
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
175 Kč
Ohromný svět
Výbor z povídkové tvorby Suníla Gangopádhjáje (*1934).
povídky

Ohromný svět

68 Kč
Mlč - 11%
Povídkové miniatury, v nichž autorka (1931-1977) evokuje krajiny, postavy a příběhy svého dětství a mládí, prožitého nejprve na Volyni a potom na Broumovsku.
povídky

Mlč

238 Kč
211 Kč
Pád do Maelströmu a jiné povídky - 6%
Výbor 14 povídek amerického romantického prozaika, básníka a esejisty E. A. Poea, považovaného za zakladatele moderní detektivky a hororu, kongeniálně doplňují kresby českého malíře a ilustrátora Aléna Diviše.
povídky

Pád do Maelströmu a jiné povídky

297 Kč
279 Kč
Staženi z kůže ze tmy vycházíme - 11%
Ve své třetí knize Dutka představuje soubor deseti povídek vzniklých v nedávné době. Pokusil se v nich na půdorysu detailních mikroanalýz lidských osudů a zlomových situací pojmenovat celé poslední půlstoletí českých dějin, zejména padesátých let.
povídky

Staženi z kůže ze tmy vycházíme

143 Kč
127 Kč
Nešťastný policejní ředitel
Další svazek objevených a neznámých textů Jaroslava Haška. S ilustracemi Josef Lady.
povídky

Nešťastný policejní ředitel

80 Kč
O létajících objektech - 6%
(3x)
Ve této knize se Emil Hakl vrací k žánru povídky, tentokrát obohacené o nové vypravěčské prvky, zároveň však zůstává věrný svému sebeironickému stylu, který dokáže ve čtenáři vyvolat pobavený smích a mrazení v zádech současně.
povídky

O létajících objektech

220 Kč
207 Kč
Tichým krokem kráčí strach - 11%
Čtyři hororové povídky anglicky píšících ženských autorek z 19. a první poloviny 20. století, spojené výskytem nadpřirozeného prvku.
povídky

Tichým krokem kráčí strach

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5