Nejprodávanější knihy - březen 2023

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Páté vydání oblíbeného školního atlasu Česka nabízí kromě nepostradatelných obecně zeměpisných a politických map řadu tematických map, založených na nejnovějších statistických údajích.

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

166 Kč
147 Kč
Dějepis 3 pro gymnázia a střední školy - 15%
Třetí z řady učebnic dějepisu pro gymnázia a střední školy – uplatní se především na gymnáziích, ale i na dalších typech škol, neboť je v učebnicích graficky odlišen základní výklad od rozšiřujícího textu.

Dějepis 3 pro gymnázia a střední školy

240 Kč
204 Kč
Donbas - 11%
(4x)
Mrazivá reportáž slovenského novináře je svědectvím z místa konfliktu, který je nám blíž, než by se zdálo. Autor na východě Ukrajiny, na obou stranách fronty, zachytil živý kaleidoskop mnoha životních příběhů.
Ukázky

Donbas

350 Kč
311 Kč
Fredegarovy kroniky : Čtvrtá kniha - Pokračování - 11%
Čtvrtá kniha tzv. Fredegarovy kronika a pokračování představuje cenný pramen k dějinám franské říše v 7.–8. století na sklonku vlády Merovejců a v době nástupu dynastie Karlovců. Najdeme v ní i ojedinělou zprávu o Slovanech a jejich vůdci Sámovi.
Ukázky

Fredegarovy kroniky : Čtvrtá kniha - Pokračování

178 Kč
158 Kč
Howlův putující zámek - 11%
(2x)
První kniha z trilogie populární britské dětské autorky Diany Wynne Jonesové, která se stala předlohou pro celosvětově úspěšný animovaný film, u nás uvedený jako Zámek v oblacích (režie Hayao Miyazaki), je příběhem o lidské svobodě a o lásce.

Howlův putující zámek

269 Kč
239 Kč
Hravá písanka 1-2. díl - 9%
Písanka na celkem 36 moderně zpracovaných a celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni. Písanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.

Hravá písanka 1-2. díl

32 Kč
29 Kč
Hurá! Jsou tu Velikonoce - 11%
Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďátka, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko.

Hurá! Jsou tu Velikonoce

269 Kč
239 Kč
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete - 11%
Výživa člověka se stala jedním z nejkontroverznějších témat poslední doby. Díky internetu a sociálním sítím, kde má možnost sdílet kdokoliv cokoliv, a to hned, se výživové mýty šíří rychlostí blesku.

Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete

404 Kč
359 Kč
Kapesní Zlatý tarot - 6%
Kapesní vydání tohoto jedinečného tarotu. Zasněte se tedy a vítejte v tajemném světě divů a kouzel!

Kapesní Zlatý tarot

377 Kč
355 Kč
Karty emocí - 6%
(1x)
Jedinečný nástroj pro snazší rozhodování, řešení problémů a konfliktů, rozvíjení tvořivosti i hledání štěstí.

Karty emocí

509 Kč
479 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>