Nejprodávanější tituly - duben 2023
osobní rozvoj

Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
osobní rozvoj
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

osobní rozvoj

Konec utrpení v rodinách a vztazích

397 Kč
318 Kč
Respektovat a být respektován - 11%
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.
osobní rozvoj

Respektovat a být respektován

435 Kč
386 Kč
Dýchat pod vodou - 11%
Cesta k pravé svobodě a uzdravení ze závislostí našeho života. Všichni jsme v nějakém smyslu a nějakým způsobem závislí.
osobní rozvoj
Ukázky

Dýchat pod vodou

224 Kč
199 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
osobní rozvoj

Klid

198 Kč
148 Kč
Rukopis, klíč k osobnosti - 41%
Kniha je praktickou učebnicí grafologie,ale může být velkým přínosem i pro psychology, psychiatry nebo učitele. Nedílnou součástí knihy je bohatý obrazový materiál a rovněž několik ukázek konkrétních analýz rukopisů.
osobní rozvoj

Rukopis, klíč k osobnosti

318 Kč
189 Kč
Min Tanaka a japonská cesta těla - 11%
Cestou těla ke svobodě ducha – i tak by mohl znít knižní podtitul. Jedinečným průvodcem na této cestě je světoznámý japonský tanečník, rebel a duchovní mistr Min Tanaka.
osobní rozvoj

Min Tanaka a japonská cesta těla

313 Kč
278 Kč
Pořádek v hlavě - 11%
Udělat si pořádek v hlavě není jednoduché. Kniha Martina Poliačika může být na této cestě užitečným průvodcem a pomocníkem.
osobní rozvoj

Pořádek v hlavě

314 Kč
279 Kč
Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře? - 11%
Lidský mozek je biologický zázrak, jak je tedy možné, že nezvládne zařídit zdánlivě tak jednoduchý úkol, abychom se cítili skvěle?
osobní rozvoj

Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře?

314 Kč
279 Kč
Zákon karmy - 11%
(2x)
Veškerá pravda prochází třemi stádii. V prvním je terčem posměchu, ve druhém se setkává s prudkým odporem, a nakonec je přijata jako naprostá samozřejmost. Proč tak málo věříme v karmu?
osobní rozvoj

Zákon karmy

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 439 položek
<< < 1 2 3 4 .. 44 > >>