Nejprodávanější tituly - duben 2023
osobní rozvoj

Síla rozumu v bláznivé době - 11%
Jak odhalit dezinformace? Jak se bránit argumentačním faulům? Jak dokážou marketingoví specialisti využívat evolučních nedokonalostí lidské mysli? A jak diskutovat na internetu, aby to mělo smysl?
osobní rozvoj
Ukázky

Síla rozumu v bláznivé době

404 Kč
359 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
osobní rozvoj

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Štěstí - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám každý den zlepší náladu. Vykročte do radostnějšího životního stylu díky těmto jednoduchým cvičením, která oslabí vaše negativní myšlenky a pocity a vytrénují vaši mysl k pozitivnějšímu náhledu na život.
osobní rozvoj

Štěstí

198 Kč
148 Kč
Jak jsme vařili a jedli
Interaktivní aktivizační kniha pro seniory a všechny, kteří o ně pečují. Kniha navazuje na Knížku pro vzpomínání a procvičování paměti a Vlastivědnou knížku pro vzpomínání a procvičování paměti a opět propojuje procvičování paměti s reminiscencí.
osobní rozvoj

Jak jsme vařili a jedli

89 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
osobní rozvoj
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Spánek - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám přinesou klidný spánek. Tato ilustrovaná příručka pro dosažení lepšího spánku je určena každému, komu jeho zaneprázdněná mysl nedá v noci spát.
osobní rozvoj

Spánek

198 Kč
148 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Ať žije přátelství! - 11%
Je možné, že velká většina štěstí, které v životě prožijeme, nepramení ze zamilovanosti ani profesních úspěchů, ale z kvalitních přátelských vztahů?
osobní rozvoj

Ať žije přátelství!

359 Kč
319 Kč
Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života - 11%
Zkuste si najít chvíli čas a poslouchejte zkušeného psychologa Jana Svobodu a jeho praktická cvičení ke zklidnění mysli.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

224 Kč
199 Kč
Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 439 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 44 > >>