Nejprodávanější knihy - duben 2023

Kniha pocitů
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
Šelma
(11x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

448 Kč
Zmatky chovance Törlesse
(2x)
Románová prvotina v novém překladu Radovana Charváta význačného rakouského spisovatele je literárním plodem jeho pobytu ve vojenské škole v Eisenstadtu a v Hranicích na Moravě.
Ukázky

Zmatky chovance Törlesse

219 Kč
Brány Evropy
(1x)
Tragická historie evropského národa. Dějiny Ukrajiny od autora bestselleru Černobyl.

Brány Evropy

448 Kč
Lidé meče, modlitby a práce
(1x)
Polský historik zasvěceným způsobem zkoumá podobu učení o trojím lidu v českém prostředí 14. a 15. století, tedy v době, kdy již v západní Evropě poněkud ztrácelo na síle.

Lidé meče, modlitby a práce

253 Kč
Soudruzi!
Ve své "Historii komunismu" autor zkoumá vznik i rozvoj tohoto hnutí a analyzuje příčiny jeho neslavného konce. Znepokojivé, přesvědčivě napsané a brilantními argumenty podložené vynikající historické dílo.

Soudruzi!

448 Kč
Dějiny lidí
(2x)
Všichni lidé všech dob si dávají jména, mají vymezenou rodinu a příbuzné, dávají si dary, zdobí svá těla, pečují o vlasy, počítají, užívají gest, zhotovují nástroje, dělí si mezi sebou práci, znají zákony, truchlí či nějak „tancují“.
Ukázky

Dějiny lidí

1 080 Kč
Skutečná cesta ven
(3x)
Jak obtížné je uniknout předsudkům, když žijete v romské komunitě na pražském Žižkově a kolem zuří devadesátky?
Ukázky

Skutečná cesta ven

314 Kč
Pan Kaplan má stále třídu rád
(2x)
Jedna z nejoblíbenějších humoristických knih posledního století. Jiskřivý humor, spočívající v jazyce, jeho záludnostech a slovních hříčkách.
Ukázky

Pan Kaplan má stále třídu rád

403 Kč
Krysta
(7x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

Ukázky

Krysta

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>