Nejprodávanější Kniha - duben 2023

Kdo tu mluvil o vítězství?
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
U severní zdi
(13x)
Přišel čas platit účty za padesátá léta.
Ukázky

U severní zdi

404 Kč
Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Mých tisíc životů
(3x)
Víc než jen autobiografie. V této osobité vzpomínkové knize Belmondo vypráví o výjimečném a šťastném životě, o úporném boji, který vedl za svůj sen stát se hercem.

Mých tisíc životů

89 Kč
Mami, miluju
(4x)
Vztah mezi matkou a dcerou patří k nejdůležitějším, ale také k nejsložitějším. Co dělat, když se mateřská láska vůbec nenastartuje a cizota vydrží? A co když se objeví až během let?
Ukázky

Mami, miluju

537 Kč
Modrá krev
(1x)

Unikátní cyklus České televize Modrá krev nyní v přehledném knižním zpracování! Nahlédněte do pohnutých osudů české aristokracie a poznejte sídla, která bývala jejich domovem.

Modrá krev

422 Kč
Takové maličkosti
(13x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

267 Kč
Divocí detektivové
(7x)
Slavný román jednoho z nejvýraznějších autorů moderní latinskoamerické literatury. Vypráví příběh dvou „divokých detektivů“, básníků-desperátů Artura Belana a Odyssea Limy a jejich přátel, kteří se vydávají po stopách tajemné básnířky Cesáreji Tinajerové.

Divocí detektivové

338 Kč
Ďáblova cesta
(5x)
Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou.

Ďáblova cesta

413 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>