Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2023

Příšerná teta
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.

Příšerná teta

332 Kč
Staré vraždy
Deset kriminálních příběhů podle skutečných událostí čte herec Norbert Lichý. Známé případy vražd, které se odehrály na různých místech Československa v letech 1969–1979.

Staré vraždy

256 Kč
Tachles, Lustig
Upřímné a pravdivé vyprávění dvou životních přátel, doplněné dvěma anekdotami.

Tachles, Lustig

257 Kč
Tajuplný ostrov
Na mapě ho nenajdete. A přece ho všichni znají. Jeden z nejznámějších románů Julese Verna je plný napětí, dobrodružství a gentlemanství. Pro současné čtenáře jej převyprávěl Ondřej Neff.

Tajuplný ostrov

358 Kč
Terezínské ghetto
Takhle hororovou noc Bára ještě nezažila!

Terezínské ghetto

269 Kč
Tichý pláč
(6x)
Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství.

Tichý pláč

404 Kč
Útěk do divočiny
Autor líčí příběh mladého muže z dobře situované rodiny, který tragicky zahynul při své osamělé pouti Amerikou v syrové aljašské divočině.

Útěk do divočiny

349 Kč
Zemí šelem
Dobrodružný román představí další Vernův vynález - obojživelný dopravní prostředek, obrovského ocelového slona poháněného párou. Strhující příběh se tentokrát odehrává v Indii.

Zemí šelem

349 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(7x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

296 Kč
50 moravských pověstí
Pověsti z Brna, Babic u Rosic i nad Svitavou, Blanska, Jemnice, Kyjova, Lednice, Šatova, Třebíče, Vizovic, Vsetína, Zlína, Znojma, o propasti Macocha, o hradech Bítov, Pernštejn, Templštejn, Veveří a mnoha dalších místech celé Moravy

50 moravských pověstí

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 202 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>