Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
sport a fitness

Rozehraný život - 20%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

sport a fitness
Ukázky

Rozehraný život

398 Kč
318 Kč
Adam Ondra: lezec tělem i duší - 20%
(1x)
Adam Ondra vylezl v roce 2016 legendární stěnu Dawn Wall v Yosemitském národním parku. Tou dobou měl ale český lezec za sebou už řadu ohromujících úspěchů.
sport a fitness
Ukázky

Adam Ondra: lezec tělem i duší

279 Kč
223 Kč
Dokud voda neskončí - 20%
(2x)
Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle.
sport a fitness
Ukázky

Dokud voda neskončí

319 Kč
255 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Haaland - 20%
Silný, rychlý, fyzicky zdatný – tak by se dal popsat fotbalový útočník Erling Braut Haaland. Jeho houževnatost a touha uspět ho již od útlého věku předurčovaly k tomu, že bude nepřehlédnutelný.
sport a fitness
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Haaland

169 Kč
135 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé - 20%
Kylian Mbappé patřil už jako juniorský hráč k nejlepším fotbalistům planety. A i nyní se stále zlepšuje. Kylianova vyspělá míčová technika, rychlost a schopnost proměňovat brankové příležitosti vystřelily kluby, ve kterých působil, k neuvěřitelným vítězstvím a jemu samotnému přinesly několik zápisů do fotbalové knihy rekordů.
sport a fitness
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé

149 Kč
119 Kč
Fascinující jóga - 20%
Slyšíte slovo fascie poprvé v životě? Tak věřte, že fascie jsou pojivové tkáně, které v našem těle tvoří extrémně důležitou síť. Mají zásadní význam pro naše zdraví, pevnost svalů i ochranu jednotlivých orgánů.
sport a fitness
Ukázky

Fascinující jóga

249 Kč
199 Kč
S benzinem v krvi - 20%
Willi Weber byl dvacet let manažerem Michaela Schumachera. Objevil ho, podporoval ho a udělal z něj mistra světa a rekordmana. Dokud však Weber neinvestoval své jmění do mladého závodního talentu, sklidil v životě řadu šílených porážek.
sport a fitness
Ukázky

S benzinem v krvi

289 Kč
231 Kč
Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - 20%
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry

390 Kč
312 Kč
Manažerské rozhodování a sport - 20%
Publikace se zabývá manažerským rozhodováním, přičemž se zaměřuje na segment sportu. Obsahuje rovněž informace o nových trendech, ať už se jedná o analýzu rozhodovacích procesů ve sportu, management sportovních klubů, využití sportovních dat, ...
sport a fitness
Ukázky

Manažerské rozhodování a sport

180 Kč
144 Kč
Trénuj jako výsadkář - 20%
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha – bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus.
sport a fitness
Ukázky

Trénuj jako výsadkář

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 33 položek
1 2 3 4 > >>