Nejprodávanější Kniha - květen 2023
diety

Mámy hubnou s námi - 11%
Přelomová kniha o shazování váhy od oblíbené autorky „hubnoucích“ bestsellerů a známého sportovce a medailisty z mistrovství Evropy a světa. Publikace obsahuje 90 originálních receptů a 45 jednoduchých cviků.
diety
Ukázky

Mámy hubnou s námi

179 Kč
159 Kč
Mýty na talíři - 11%
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
diety
Ukázky

Mýty na talíři

359 Kč
319 Kč
Pravda o cukru - 11%
(3x)
Deset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.
diety

Pravda o cukru

358 Kč
318 Kč
Láskyplné hubnutí - 11%
(1x)
Kniha je komplexní průvodce pro ženy, kde se naučíte, jak o sebe láskyplně pečovat v oblastech výživy, pohybu i psychiky.
diety

Láskyplné hubnutí

314 Kč
279 Kč
Domácí krabičková dieta 7000 kJ, a téměř bez vážení - 11%
(1x)
Jak zhubnout bez hladovění a váhu si udržet? Kniha vysvětluje základní principy domácí krabičkové diety, přináší 350 jednoduchých krabičkových receptů a vyvážené jídelníčky na dva měsíce.
diety

Domácí krabičková dieta 7000 kJ, a téměř bez vážení

225 Kč
200 Kč
Keto pro život - 11%
Odborník na zdraví a autor bestselleru Keto Reset Dieta přichází s převratným plánem ketogenního stravování a životního stylu, který je šitý na míru dlouhověkosti, zdraví a štěstí.
diety

Keto pro život

350 Kč
311 Kč
Přerušovaný půst pro ženy - 11%
Speciálně pro ženy navržený šestitýdenní program PP45, který je trvale udržitelnou cestou k tomu cítit se lépe, zhubnout a zlepšit zdraví.
diety

Přerušovaný půst pro ženy

422 Kč
375 Kč
Přerušovaný půst - 22%
Přerušovaný půst je moderní holistická metoda, která může významně přispět k upevnění zdraví. Zde se navíc dozvíte, co během přerušovaného půstu jíst, což vám pomůže bezpečně a dlouhodobě přerušovaný půst dodržovat a dosahovat tak skvělých výsledků.
diety

Přerušovaný půst

318 Kč
248 Kč
Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
diety

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
diety
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>