Nejprodávanější tituly - květen 2023
diety

Přerušovaný půst - 22%
Přerušovaný půst je moderní holistická metoda, která může významně přispět k upevnění zdraví. Zde se navíc dozvíte, co během přerušovaného půstu jíst, což vám pomůže bezpečně a dlouhodobě přerušovaný půst dodržovat a dosahovat tak skvělých výsledků.
diety

Přerušovaný půst

318 Kč
248 Kč
Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
diety

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
diety
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka - 11%
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
diety

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
287 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
diety

Deník věčné dietářky

89 Kč
Jídlo jako životní styl III. - 11%

To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát?

diety

Jídlo jako životní styl III.

269 Kč
239 Kč
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
diety

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2