Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
osobní rozvoj

Síla rozumu v bláznivé době - 20%
(1x)
Jak odhalit dezinformace? Jak se bránit argumentačním faulům? Jak dokážou marketingoví specialisti využívat evolučních nedokonalostí lidské mysli? A jak diskutovat na internetu, aby to mělo smysl?
osobní rozvoj
Ukázky

Síla rozumu v bláznivé době

280 Kč
224 Kč
Láska ve špičce italské boty - 20%
(1x)
Když je vám třiapadesát, jste sice úspěšná rozhlasová moderátorka, ale v osobním životě za sebou máte dva rozvody a ani ve třetím manželství se necítíte šťastná, k dalším životním změnám už příliš odvahy nemáte...
osobní rozvoj
Ukázky

Láska ve špičce italské boty

318 Kč
254 Kč
Pořiďte si druhý mozek - 20%
"Pořiďte si druhý mozek je mnohem víc než jen další metoda pro zvýšení produktivity – je to návod na přežití, který vás naučí zvládat složitosti moderního života.“
osobní rozvoj
Ukázky

Pořiďte si druhý mozek

280 Kč
224 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(5x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj
Ukázky

12 pravidel pro život

278 Kč
222 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 20%
(3x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlení, rychlé a pomalé

379 Kč
303 Kč
Dýchat pod vodou - 20%
Všichni jsme v nějakém smyslu a nějakým způsobem závislí. Když dokážeme rozpoznat svou závislost, přijmout svou slabost a odevzdat se Síle, která je větší než my, začneme přinášet uzdravení sobě i světu.
osobní rozvoj
Ukázky

Dýchat pod vodou

179 Kč
143 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Umění vyjednat cokoliv - 20%
Vyjednávání nás provází každý den. Jako děti jsme uměli vyjednávat, vzdělávací systém a výchova nás však naučily místo vyjednávání argumentovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění vyjednat cokoliv

297 Kč
238 Kč
Tajná moc čísel - 20%
(2x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
osobní rozvoj
Ukázky

Tajná moc čísel

237 Kč
190 Kč
Dech - 20%
(1x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
osobní rozvoj
Ukázky

Dech

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 164 položek
1 2 3 .. 17 > >>