Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
dům a zahrada

Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 2.díl - 20%
Encyklopedie soběstačnosti nabízí základní rady a tipy pro zahradníky samozásobitele a pro malé domácí hospodářství.
dům a zahrada
Ukázky

Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století 2.díl

259 Kč
207 Kč
Velká kniha paličkování - 20%

Nepostradatelný průvodce paličkováním od A do Z pro každou krajkářku Velká kniha paličkování je souhrnným dílem o lidovém uměleckém řemesle, které má v naší zemi dlouhou tradici. Autorka je zkušenou krajkářkou a více než 30 let vyučuje v kurzech paličkované krajky.

dům a zahrada
Ukázky

Velká kniha paličkování

849 Kč
679 Kč
Srdce včely má päť komôr - 20%
(1x)
A na krátky okamih, obklopená cezmínou, ktorá mi prepichuje nohavice, zabudnem, kde som. Zabudnem na dom, ktorý zatiaľ nepovažujem za domov, a na hektickú prácu. Vtedy príde tá myšlienka. Tu by mohli byť včely, napadne mi ...
dům a zahrada
Ukázky

Srdce včely má päť komôr

295 Kč
236 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
dům a zahrada
Ukázky

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

271 Kč
217 Kč
Deník ukecaného bulíka - 20%
Haf, jmenuju se Bren a jsem pes. No pes… jsem bulík, úplně přesně anglický bulteriér. A protože jsem psíček ukecanej a mám ke všemu co říct, rozhodl jsem se, že se s vámi podělím nejen o své názory, pohled na svět, ale i o příhody z mého života.
dům a zahrada
Ukázky

Deník ukecaného bulíka

180 Kč
144 Kč
Zelené pokoje - 20%
Jak můžete proměnit svou zahradu, aby byla intimnější a útulnější? Jaké ověřené postupy a architektonické triky a prvky využít, aby vám přinášela radost každý den v roce? Nechte se inspirovat!
dům a zahrada
Ukázky

Zelené pokoje

449 Kč
359 Kč
Divoké trvalky - 20%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
dům a zahrada
Ukázky

Divoké trvalky

297 Kč
238 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
dům a zahrada
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Štěkání - 20%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
dům a zahrada
Ukázky

Štěkání

109 Kč
87 Kč
Tahání na vodítku - 11%
Tahání na vodítku - jak mu předcházet a jak ho psa odnaučit.
dům a zahrada
Ukázky

Tahání na vodítku

98 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>