Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2023

Přítelkyně z kamenné vily
(1x)
Trojice žen odmítne strávit zbytek života v „domově důchodců“ a rozhodne se, že si chtějí ještě užít. Pronajmou si proto starý kamenný dům v Itálii.

Přítelkyně z kamenné vily

439 Kč
Rodiny a rodinky
(1x)
Ty nejdůležitější okamžiky, dobré i špatné, zažíváme se svými nejbližšími, a to samé platí pro hrdiny deseti povídek soudobých českých autorů.

Rodiny a rodinky

269 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.

Škvíra

314 Kč
Bitva o diamant
Napínavý sportovní příběh o síle outsiderů, nominovaný na Magnesii Literu 2023 v kategorii próza pro děti a mládež, barvitě líčí dobíhání met, které náctiletým hrdinům uchystalo končící dětství a intrikaření dospělých.

Bitva o diamant

332 Kč
Blanka z Valois – Levandulová princezna
Mladičká Blanka z Valois, sestřenice francouzského krále, se nebrání diplomaticky sjednanému sňatku s českým kralevicem Václavem, budoucím králem Karlem IV.

Blanka z Valois – Levandulová princezna

269 Kč
Cyankáli v šampaňském
Rosemary, krásná a bohatá manželka George Bartona. zemřela v restauraci Luxembourg během party pořádané na počest jejích narozenin. Rok žijí její nejbližší v přesvědčení, že šlo o sebevraždu. Pak obdrží George anonymní dopisy s tvrzením, že byla zabita.

Cyankáli v šampaňském

350 Kč
Čísla nelžou
(1x)
Čísla nelžou. Ale jakou pravdu sdělují? Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním.

Čísla nelžou

359 Kč
Dubánek ve světě lidí
Dubový lesní človíček se vydává na průzkum do světa lidí. Dubánek Borek chce všemu porozumět, ale zvědavost se mu stává málem osudnou.

Dubánek ve světě lidí

224 Kč
Golem
Slavný román plný duchů a snových hororových situací. Magický příběh se odehrává kolem roku 1890 v Praze a ve zdejším židovském městě.

Golem

392 Kč
Jižan a blondýna
Příběh vztahu Češky a řeckého muže vyprávěný s úsměvným nadhledem.

Jižan a blondýna

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 187 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>