Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2023

Karlík a továrna na čokoládu
(1x)

A teď račte vstoupit! Ale buďte opatrná, milá dítka. Neztrácejte hlavu! Nejančete! Zachovejte naprostý klid! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! Zveme vás na celodenní návštěvu nejúžasnější továrny na světě.

Karlík a továrna na čokoládu

314 Kč
Kronika města Kocourkova
(1x)
Slyšte, slyšte! Nenajde se na pohádkové mapě město s potrhlejším starostou a pány konšely. Kocourkovští zastupitelé ve složení Přetrhdílo, Semtele, Halabala, Játovím, Vymňouk & spol. zasedli na nové radnici a chopili se zvelebování ...

Kronika města Kocourkova

251 Kč
Leviatan se probouzí
(1x)

Pryč s vykořisťovateli ze Země a z Marsu! Lidstvo už osídlilo celou sluneční soustavu, ale ke hvězdám stále nedosáhne...

Leviatan se probouzí

494 Kč
Miss Dior
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.

Miss Dior

421 Kč
N či M?
V Evropě zuří druhá světová válka, každý britský občan se ve jménu lásky k vlasti snaží zapojit do boje proti fašismu. Hrozba však nepřichází jen zvenčí, největšími nepřáteli se ukazují být zrádci z vlastních řad. Jak je však odhalit?

N či M?

224 Kč
Nikdo není sám
(3x)
Nikdo není sám, ale možná by někdy chtěl. Anebo jsme sami naopak všichni — bez ohledu na to, s kým nebo jak žijeme?

Nikdo není sám

386 Kč
Píseň písní
Otevřít tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Čtou Magdaléna Borová, Tomáš Weber a Martina Viktorie Kopecká.

Píseň písní

224 Kč
Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou

Výjimečná příležitost poznat autora slavné Zeměplochy Když mu byla v 59 letech diagnostikována vzácná forma Alzheimerovy choroby, začal spolu se svým asistentem pracovat na vlastním životopisu – ačkoliv se zařekl, že podobnou knihu nikdy nenapíše...

Terry Pratchett: Život v poznámkách pod čarou

476 Kč
Tetovaný
(2x)
Démoni přicházejí noc co noc a rozsévají zkázu, smrt a utrpení. Jejich řádění se postaví tři mladí lidé, kteří musí odhalit tajemství minulosti.

Tetovaný

493 Kč
Třešně v rumu
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit?

Třešně v rumu

296 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 187 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>