Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2023

Neznámý Asimov
Neznámý Asimov je nejen skvělou sondou do doby, kdy vznikala legenda sci-fi, ale i poutavým svědectvím o době, kdy panoval Zlatý věk tohoto žánru a začínaly publikovat jeho největší hvězdy.
Ukázky

Neznámý Asimov

566 Kč
Anatomie rodu
(1x)
Jak nás formuje minulost? Mnohovrstevnatý román od autora bestselleru Skleněný pokoj.

Anatomie rodu

404 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
Ukázky

Náhradník

359 Kč
Osudy říší, Jak zajistit naše přežití
Obsah knihy tvoří dva eseje, které Glubb Paša publikoval v letech 1976 a 1977 . Vychází z vlastních zkušeností s arabským světem, vyvozuje z nich nicméně obecnější teze o fungování říší, společenských normách a směřování moderní civilizace.

Osudy říší, Jak zajistit naše přežití

223 Kč
Svět bez konce

Jean-Marc Jancovici je významný francouzský odborník na energetiku, který se ve své osvětové práci věnuje především vlivu energetické produkce na klima. V této knize se spojil se známým komiksovým kreslířem Christophem Blainem.

Svět bez konce

493 Kč
Umělecký Londýn
Autor provádí návštěvníky metropole nad Temží po místech spojených s životy britských i zahraničních spisovatelů, malířů, hudebníků i jiných významných historických postav.

Umělecký Londýn

800 Kč
Unesený Západ
(3x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.

Unesený Západ

149 Kč
Kniha pocitů
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
Propletený život
(1x)
Kniha Propletený život vás vezme do opomíjeného a zázračného světa hub a ukáže vám, že představují klíč k porozumění nejen planetě, na níž žijeme, ale i životu samotnému. Vydejte se na pouť, která vás změní k nepoznání.

Propletený život

448 Kč
Danthrakon 2
Nuwanovi, kuchařskému učni sloužícímu u mága Waiwa, se obrátil život naruby, když se ho zmocnil mocný grimoár, zvaný Danthrakon, a začal s ním manipulovat. Se studentkou Lerëh hledá způsob, jak tohle prokletí zlomit.

Danthrakon 2

58 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>