Nejprodávanější e-knihy - červen 2023

Šedý muž
(1x)

Bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, vychází česky! Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Přezdívá se mu Šedý muž a kolují o něm legendy.

Ukázky

Šedý muž

279 Kč
Šestnáct stromů na Sommě
(6x)

Vypravěč Edvard chce rozluštit rodinné tajemství svých předků, rodiči počínaje. Pátrání ho zavede z rodného Norska na Shetlandy, kde doufá najít stopy po svém prastrýci, britském letci za druhé světové války.

Ukázky

Šestnáct stromů na Sommě

288 Kč
Tajemství yorkshirských vřesovišť
(1x)
Místo guvernantky dvou osiřelých neteří bohatého lorda Westcrofta zaválo Selinu až do severního Yorkshiru. Děvčátka si ihned zamilovala, ale jejich strýc je tvrdší oříšek…
Ukázky

Tajemství yorkshirských vřesovišť

109 Kč
Tajemství zámku Ashmore
(1x)
První kniha z nové série od autorky úspěšné Dynastie Morlandů se odehrává na samém počátku 20. století v jižní Anglii na svazích malebného údolí řeky Ash, s majestátní budovou zámku, jemuž místní lidé stále ještě říkají hrad a kde sídlí několikátá generace váženého hraběcího rodu Staintonových.
Ukázky

Tajemství zámku Ashmore

279 Kč
Tantra
Cesta skončila, a nejen cesta, ale ani cestovatel už není. Mistr Osho pojímá tantru z mnoha úhlů, v této sérii promluv se zaměřil na tantrickou podstatu jedné z nejvyšších nauk vadžrajány zvané mahámudrá, konkrétně na slavnou Píseň mahámudry.
Ukázky

Tantra

200 Kč
Tichá modlitba
(2x)

Ztratily se dvě. Vrátí se jen jedna. Ti druzí mají smůlu. Jejich holčička zemře… Zmizení Charlie a Amy, devítiletých nejlepších kamarádek, znamená pro jejich rodiny tragédii.

Ukázky

Tichá modlitba

349 Kč
Ticho
(1x)
Don DeLillo bývá označován za jednoho ze tří největších žijících amerických prozaiků (vedle Cormaca McCarthyho a Thomase Pynchona) – a jeho poslední kniha, útlý román Ticho, výmluvně dokládá proč.....
Ukázky

Ticho

195 Kč
Továrna na maso
(4x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.
Ukázky

Továrna na maso

278 Kč
Trestající smrt
Slunečné páteční odpoledne slibuje, že si Berka bude moci konečně jednou se svojí Lucií užít společný víkend, protože Luciina svatební agentura Šťastný start nemá na programu žádnou svatbu a Berkovu mordpartu zase nečeká žádný čerstvý mord.
Ukázky

Trestající smrt

179 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných.
Ukázky

Tsunami

319 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>