Nejprodávanější tituly - červen 2023

Civilizace
(1x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

Ukázky

Civilizace

358 Kč
Jablko z oceli
(2x)
Konfliktní téma spojené se jmény S. Bandery a R. Šuchevyče, dále Organizace ukrajinských nacionalistů a Ukrajinské povstalecké armády budí vášně daleko od hranic postsovětského prostoru.
Ukázky

Jablko z oceli

855 Kč
Klaun si povídá s Bohem
(3x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.

Klaun si povídá s Bohem

225 Kč
Kouzelné čtení - Mořské pohádky
Mořské pohádky z edice Kouzelné čtení jsou originální knihou, která propojuje kouzelné příběhy s prvky jógy. Důležité upozornění: Tato kniha funguje pouze s elektronickou albi tužkou. Albi tužka není součástí tothoto balení!

Kouzelné čtení - Mořské pohádky

386 Kč
Král Conan
(1x)
Kniha Král Conan představuje slavného barbarského válečníka stvořeného divokou fantazií texaského spisovatele Roberta E. Howarda na samém vrcholu jeho životní cesty plné krvavých bojů, troufalých činů a lásky nespočtu žen.
Ukázky

Král Conan

358 Kč
Kremelská kandidátka
(1x)
Strhující vyvrcholení bestsellerového špionážního příběhu – po Rudé volavce a Paláci zrady přichází Kremelská kandidátka.

Kremelská kandidátka

359 Kč
LINKA
(3x)
Komiks Linka představuje v dnešní době nečekaně nekorektní čtení. Nedělá si hlavu s ničím, s nikým, jemnocit tu jde stranou a zůstává pořádně „erková“ zábava.

LINKA

359 Kč
Majonéza k snídani
(1x)

Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem.

Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku.

Majonéza k snídani

359 Kč
Mazej ven!
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
Měsíc na venkově
V hluboce básnickém románu nachází Tom Birkin po první světové válce útočiště v klidném vesnickém kostele Oxgodby, kde má restaurovat středověké nástěnné malby. Pokouší se načerpat sílu a energii, zapomenout na prožité hrůzy a nabrat dech do života.

Měsíc na venkově

179 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>